USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Підлеглу Шиби звинуватили у корупції, написавши це на стіні

11 Жовтня 2010 15:23
На стінах будівлі управління освіти Луцької міської ради, яке очолює Анжела Масиник, з’явились написи «Масиник бере хабарі», «Анжела верни гроші», «Анжела воровка», «Анжелу на нари».

Посадовець прокоментувала ВІПу цей факт як її антиагітацію у зв’язку із місцевими виборами.
Як розповіла чиновниця, на стінах також був надпис «Анжела веде освіту Луцька у СІЗО», проте завгосп зранку його стер, оскільки не знав, як діяти в такій ситуації.
Опісля, за словами Анжели Масиник, викликали міліцію і склали протокол.
Написи на будівлі начальник міського управління освіти розцінює як політичну антиагітацію. «Підозр, хто це міг зробити, немає абсолютно ніяких… Єдине я можу це пов’язати, що це є антиагітація моєї особи як кандидата в депутати Луцької міської ради», - прокоментувала вона.
«У мене немає явних ворогів. Врешті я не такий довгий час на цій посаді, щоб їх заробити… А почалося усе з того, що я неочікуванно прийшла на цю посаду і перебила плани іншим людям», - вважає Анжела Масиник.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 73
Ярослав Показати IP 11 Жовтня 2010 15:26
Ну, немає диму без вогню...
Олекса Показати IP 11 Жовтня 2010 15:27
Який Шиба, така й підлегла! Молодці!!!!
лучанка Показати IP 11 Жовтня 2010 15:29
Нехай міліція поспілкується з батьками, діти яких навчаються в школах і відвідують дитсадки - там і є відповіді, що це: політичне замовлення чи реалії сьогодення. Як політик Анжела Масиник ще себе не проявила. Та й який з неї, відверто кажучи, політик! Так, "прохідна особа". Або не прохідна.
Zheniok Показати IP 11 Жовтня 2010 15:55
фу, яка чорнуха
знаючий Показати IP 11 Жовтня 2010 15:56
лілі богданів вже треба булоб і заспокоїтись
Zheniok до знаючий Показати IP 11 Жовтня 2010 18:34
+100500)))))))))))
Іван Показати IP 11 Жовтня 2010 16:23
Не знаю, хто така Ліля Богданів, але мав можливість багато чути про Анжелу Масиник - вона варта того, що про неї написали. За кордоном чиновники після такого йдуть з посади.
САМ Дурак Показати IP 11 Жовтня 2010 16:27
У всьому винні модератори
xz Показати IP 11 Жовтня 2010 16:54
придуркі, дебіли та олігофрени!! пишіть у себе вдома, на лобі собі намалюйте! якого милого загаджувати місто??? відірвати яйця писакам і замовникам, як побачу таке - запхну той балон "художникам" в одне місце! хворі, убогі міщани
ліберал Показати IP 11 Жовтня 2010 17:59
Це просто огидно! А хто порозписував паркани у Луцьку написами "Комунисты за Романюка"!? Вибір невеликий, або штаб Бондара, або Грицюка, схиляюсь до 1-го варіанту. Це настільки низько і примітивно.. ніколи не проголосую за кандидатів які займаються таким піаром, і усіх закликаю так робити!
))) до ліберал Показати IP 11 Жовтня 2010 21:14
ага, це ми з Лілією Богданівною забезпечували одна одній алібі. Я про Масиник писала, вона про Романюка. Вночі )))
дідо Показати IP 11 Жовтня 2010 18:46
МАСИНИК ПРЯСМС ТЕКСТОМ ЗАЯВИЛА ЗАВІДУВАЧКАМ ДИТСАДКІВ ,ШО ГРОШЕЙ НЕ БУДЕ...ТО Ж ТРЕБА ДОЇТИ БАТЬКІВ.. МАСИНИК ДАЛА ДОБРО НА РЕКЕТ ТА ХАБАРІ...
БЮТ Показати IP 11 Жовтня 2010 18:59
Так Шиба і привів до влади Анжелу Масник і Світлану Мамосюк, тих, хто вміє "брати" хабарі і носити Шибі. а ще - для інтерєру - дружина далеко, за роботою Шибі ніколи їздити на провідимни дружини - потрібні "під рукою" жіночки з тугими, як казав Панасюк, сьтегенцями і талією .....
Антиянек до БЮТ Показати IP 11 Жовтня 2010 20:53
Кабани при владі теж не потрібні. Вже один у Києві є
всім Показати IP 11 Жовтня 2010 20:13
Люди добрі не залазьте у чуже особисте життя! У кожного з нас воно є і кожен з нас на нього має право. СЛІДКУЙТЕ ЗА СВОЇМ!
отож то до всім Показати IP 12 Жовтня 2010 09:42
Так маж право. Але коли із за цього не гинуть в аварії 4 молоді хлопці, бо мер їхав пяний вночі за кермом.
лучанка Показати IP 11 Жовтня 2010 21:03
За кордоном ідуть у відставку.... Та наші депутати за кордоном (тобто дальше села Затурці) не були (їх туди не пускають ). У відставку їх можна винести лише в гробах, бо якщо вони ще теплі - то такого крику нароблять, як пані Мамосюк. У яку відставку!!! Її навіть по статті звільнили - а вона все рівно репетувала : А ХТО ЯК НЕ Я ----- БУДЕ КРАСТИ БЮДЖЕТНІ ГРОШІ, ТО ЧОГО-ГО-ГО-О-О ВИ МЕНЕ ЗВІЛЬНИЛИ ???
Той хто знає Показати IP 11 Жовтня 2010 21:43
Що ж, не дивно, адже політична проституція започаткована Кривицьким небувуло розцвіла при нинішному, пробачте МЕРові. З тріском вигнали Мамосюк за зловживання бюджетними коштами. Як тільки вона "пригрілась", після виключення з БЮТу, біля т.зв.гриценківців,сама себе обравши головою міського осередку, Шиба кинув їй кістку - стала його радником. Став Клімчук губернатором - подругу його дружини Масиник Шиба поставив керувати освітою. Місто перетворилось в вулицю "червоних ліхтарів", тому "вивіски" на управлінні освіти його гарно доповнюють.
Man Показати IP 11 Жовтня 2010 22:29
Студенти ЛНТУ нумо писати всіх хабарників на стінах університету!!! Але думаю що стін не вистачить,там бере майже кожен...
нелучанин до Man Показати IP 12 Жовтня 2010 17:24
а ви божидарнику на дверях напишіть
Людмила Показати IP 11 Жовтня 2010 23:00
Якщо на паркані написано слово з трьох літер, то це ще не означає, що паркан задовільнить вас статево:))) Використані банальні антипіарні технології. Якби було за що, то б і взяли, як попередника, а так, примітивно плюють в спину тому, хто йде попереду.
нелучанин до Людмила Показати IP 12 Жовтня 2010 17:27
справа в тому, що в нас "уходят" у відставку не тому, що щось накоїв, а тому, що когось треба посадити в крісло
РАЗОМ Показати IP 11 Жовтня 2010 23:17
Вчителі і батьки, ВАС такий чорний піар повинен об"єднати для голосування за Богдана Шибу.
РАЗОМ Показати IP 11 Жовтня 2010 23:25
Цей піссака забрав стільки грошей з наших податків, які ми сплатили для наших дітей, щоб вони вчилися. Ажже треба поновити єстетичний вигляд стіни, а для цього треба купляти фарбу.
Senator Показати IP 11 Жовтня 2010 23:28
Шановні друзі! Більшість з Вас прекрасно знають ватажка цих писак. В Луцьку не багато бригад, які обмальовують паркани та будівлі політичними зарисовками. У цього ватажка одне з правил "чорний піар також піар". А тепер увага!!! запитання: Хто головний писака політичних лозунгів в Луцьку? Хто лідер партії, по якій з невідомих причин йде пані Масиник?
трохи знаю Гузя Показати IP 12 Жовтня 2010 00:32
якщо памятаєте, на початку своєї карєри Ігорьошка Гудзь погрався у підпал старенької будівлі братсва оун-упа на ярощука. Дуже злі язичища казали, що піарчик хороший Гузь тоді схавав на самопідпалі... От і зараз чоловік дав яку сотню баксів невідомим малєвічам і бистро першеньким відреагував заявою прес-служби про нападки на №2 у своєму спільному з Шибою списку до міськради. Тіпа - бачите, наших бють... Хітренько, Ігор, не всі вкурять, не забудь про це сказати на сесії і прес-конференції.
Не політичний Показати IP 12 Жовтня 2010 08:34
Ну, що я можу сказати стосовно цього. Все просто: отримав хлопчик 20 грн і банку фарби, і пішов виконувати замовлення. Все. І йому нас*ати, про кого і що писати. Ладно б писав грамотно, а то "воровка" (особисто в писаки вкрала? )- слово російське. Не складно здогадатися, звідки таке прийшло, і хто казав. :) Враховуючи, що згодом вибори - і все це просте замовлення одного із кандидатів, який не маючи фактів просто переходить до бруду - варто зловити писаку, і заставити сплатити штраф (як мінімум) по кільком статтям адміністративного кодексу. - наклеп - хуліганство - вандалізм Не зважати на все це. Просто неприємно. А щодо "диму без вогню" - вчи мат. частину - буває і дим без вогню, і вогонь без диму.
Небайдужа Показати IP 12 Жовтня 2010 09:37
Смішно читати рядки про якесь "політичне замовлення" - так можуть писати тільки однопартійці пані Масиник, бо ж в цій ситуації виходу іншого немає. А чи знаєте ви, що освітяни вже другий день тішаться - нарешті "катюзі" дісталося "по заслузі"?.. Як думаєте, чи тішилися б люди просто так? Анжела Масиник - дійсно нахабна і далека від понять "культура", "виховання" і т.д. Пересвідчилася в цьому на власному досвіді. Вона благословила директорів шкіл і завідувачів садків на побори. Через її халатність і непрофесійність в дитячих садках цілий вересень не було всіх продуктів. І це тільки за півроку перебування на посаді. Не було би в жовтні виборів, не мали би зараз політичні писаки що казати. Треба бути відвертими: ПАНІ АНЖЕЛО, подивіться у дзеркало: ВИ - НЕПРОФЕСІЙНИЙ КЕРІВНИК. Можливо, в такому випадку краще дійсно самій піти з посади, аніж доводити все до загального розголосу. Луцьк - місто маленьке. І пальцями показуватимуть ще довго.
Освітянка Показати IP 12 Жовтня 2010 09:49
Тішитись з того можуть лише недалекі і заздрісні люди. Освічена людина навряд чи писала б такі лозунки. Проблеми в освіті не вирішаться подібним чином. А директорів і завідуючих нема чого захищати, у них рило було в пушку, ще задовго до Масиник.
))) Показати IP 12 Жовтня 2010 09:56
Колеги, спокійніше. Ще 19 днів, і все припиниться. А потім знову побіжить по колу ))) насолоджуйтесь чудовою осінню. бережіть сили і не розмальовуйте паркани.
ТАК Показати IP 12 Жовтня 2010 10:07
Це ж як треба було когось допекти, щоб людина серед ночі пішла обмальовувати управління освіти! Так, паркани в місті мають бути чистими. Але ж якщо іншим чином неможливо достукатися до чиновників, то іншого виходу немає. Тепер Масиник буде обережніша, уважніша, а може навіть і чуйніша...
Небайдужа Показати IP 12 Жовтня 2010 10:10
Так, в директорів і в завідувачів, як каже ОСВІТЯНКА, "рило" давно в пушку. Але тоді Масиник мала би це зупиняти, а не навпаки. Паркани замалюють і все буде знову чисто-гарно. А от репутацію вже так не вичистиш.
Освітянка Показати IP 12 Жовтня 2010 10:21
Репутація набувається не написами на парканах, шановні! Чи ви вірите всьому що читаєте? Чи справді вірите, що той хто давав хабар вчиняти подібне? Банально, вибори в місті. Швидше перейшла якомусь поважному дяді чи тьоті дорогу, якому чхати на побори, але не чхати на Масиник. Сприймаю це,як антипіар, який для неї послужить гарним піаром.
((( Показати IP 12 Жовтня 2010 10:53
А все-таки не дають комусь спокою мрії про посаду начальника управління освіти. Дайте Масиник нормально працювати.
нелучанин до ((( Показати IP 12 Жовтня 2010 17:34
нормально працювати все-одно не дадуть. бо у нас в державі, як у курятнику: кожен хоче залізти вище, клюнути ближнього і нас..ти на нижнього
Тато Показати IP 12 Жовтня 2010 11:33
Шановні керівника партій ! Невже Ви такі недалекоглядні, що берете до списків керівників освіти, шкіл, садочків. Вони ж тільки негатив приносять у політичну силу. Час депутатів медіків і педіків пройшов. Через побори у школах, садочках батьки тільки плюються і голосувати за Масиник, Кревську, Мишковця і т.д. не будуть. Адмінресурс і до вчителів не спрацює. А думка, що директори шкіл, завідуючі садочків, голови батьківських комітетів забезпечать голосування батьків - утопія. Шановний Богдане Павловичу приберіть зі списку Масиник А.В. і буде результат.
ЩОСЬ НЕ ТАК Показати IP 12 Жовтня 2010 13:41
Вона працює? О да, вона працює... Здається, це гасло вже застаріле. Про людину говорять не її слова, а вчинки. Батькам у цій ситуації дійсно видніше, бо вони знають освітянську сферу зсередини.
Anti-Mafia Показати IP 12 Жовтня 2010 17:34
Прикро коли на злодія звертають увагу лише коли його прізвище пишуть великими буквами на паркані. А й справді чому "правоХоронні" органи не відреагували на відсутність хліба та цукру в дитячих садках міста, адже фрау АНЬЖЄЛА запевнила всіх що все в порядку, а батьки і досі носять продукти з дому? А недавній сюжет на СТБ про старі компютери в школах з коментарем Масиник, можливо хай подарує дітям свій крутий який стоїть без діла в кабінеті. В пасьянс можна і на старому грати?
Журналіст Показати IP 12 Жовтня 2010 18:26
Луцьк ще не мав такого рівня освітянина в міській раді. Неграмотна, пихата, груба, тай ще й прокралась, як пяний дяк в божому храмі. Якщо є ще трохи совісті, то треба йти, нагнувши від сорому голову, і відмолювати свої тяжкі гріхи, стоячи на колінах!
Людмила Показати IP 12 Жовтня 2010 19:45
Смішно читати, коли людину звинувачують у неграмотності,а самі помилки роблять у трьох реченнях. Чим Ви від політиків кращі? Гучні заяви, без фактів і конкретики. Істерія, схожа на "Ату його", бо там так написано.
батьківський комітет Показати IP 12 Жовтня 2010 19:47
шановна xz засуньте свій коментарій в жо... як робила те і має.всю правду знають батьки 10 школи.
ЛИХИМ ЗАЗДРІСНИКАМ Показати IP 12 Жовтня 2010 19:53
А я знаю п. Анжелу як хорошу та відповідальну людину. Те, що писати на стінах - це низько. Той, хто хоче справжньої боротьби, не ховається за писаниною, нашкрябаною дешевою фарбою. А до такого способу "впливу" опускаються бездарні істоти, які окірм, як уночі написати всяку єресь, нічого не уміють. Не уміють, бо не мають фактів. Не уміють, бо дурні... Один мій колишній начальник сказав фразу: "Якщо про мене говорять - значить я живу". Мудрі люди розрізняють брудні політичні маніпулятивні технології. Шкода, що замовники такого лайна ні на що інше не здатні. А найсумніше, що ці люди пхають свій зад у крісла депутатів та мера.
Сьцьопа Показати IP 12 Жовтня 2010 20:07
Написи на стінах, парканах і інших "публічних" місцях чомусь усі розцінюють як низьку культуру. Може й так, але головне, що вкладається в ці написи - ненависть і зневага до влади. Методів боротьби з чиновниками немає, в людей немає зброї проти них, тому й єдиною зброєю залишаються ці відверті автографи. Тремтіть, чиновники, прийде час розплати, і будуть знедолені "писати" вам написи на спинах шпіцрутенами!
Журналіст Показати IP 13 Жовтня 2010 08:42
Людмилі. Такі, як ти і Масиник, нищать українську освіту, і без того майже знищену до тла. Я маю два радянських дипломи і пишаюсь своєю освітою, хоч ніколи не горював по Радянському Союзу. Тоді вона була одна з найкращих в світі. Це навіть визнав президент США після польоту Гагаріна в космос. Маючи на увазі досягнення СРСР, він виступив перед американським народом і сказав: "Нам треба переймати освіту нашого ворога - СРСР". Так було і про це знає увесь світ. А масиники і їм подібні повіддавали садочки фондам-мондам, божидарникам і стеценкам, і влаштовують дитячі садки в сараях і конюшнях, беручи за це хабарі. А що робиться в школах? Не встигнеш зайти на поріг, як відривають рукави і просять грошей. Ми повернулись у цьому відношенні на початок 60-х років минулого століття, коли моя покійна мама, щоб влаштувати мене в садочок, носила завідуючій хабар - кришталеві бокали за останні гроші. Злодюги ви і паскуди. Ви налаштували проти себе людей і точно повернете до влади комуняків. Ви почитайте, що вам пишуть? Найбільше коментарів йде ненаситним чиновникам. Лише таким методом сьогодні знедолені люди можуть виразити вам свій гнів! А в тебе якщо світогляд прибиральниці міської вбиральні, то не висовуйся зі своїми примітивними, як лопата, коментарями.
((( Показати IP 13 Жовтня 2010 09:31
Шановні дописувачі коментарів! Дуже легко лити бруд на людей, закрившись сторінкою Інтернету. А чи змогли б ви висловити все це , дивлячись в обличчя тим людям, яких звинувачуєте. Було б набагато цікавіше!
ТЕЖ ЖУРНАЛІСТ Показати IP 13 Жовтня 2010 09:41
Цілком підтримую колегу й батьків. І звертаюся до вас: не обмежуйтеся інтернетом. Давайте звернемося із заявами в міліцію. Особисто я - теж мама - готова це зробити. НЕ дозволяймо, щоби на нас тиснули, принижували і з нас вимагали. Разом ми зможемо довести цю справу до логічного кінця. І можливо після цього вчителі боятимуться "просити" у нас золоті ланцюжки, креманки на морозиво, порохотяги і т.д. - все те, чого їм для повного щастя не вистачає. Можливо після цього вони нарешті почнуть вчити наших дітей, а не думатимуть про те, як вчергове "розкрутити" батьків. Бути ВЧИТЕЛЕМ дуже не легко. Я поважаю тих людей, котрі люблять цю професію і працюють за покликанням. І я проти випадкових людей, котрі приходять в освіту заробляти.
Людмила Показати IP 13 Жовтня 2010 10:15
Журналіст, ви захлинаєтесь від жовчі і плутаєтесь у своїх аргументах, то вихваляючи освіту СРСР, то дорікаючи поверненням до ганебних 60-х. Охолоньте, бо емоції не кращий порадник. І навчіться читати і слухати, а не тикати співрозмовнику. Я не вигороджую чиновчиків, проблем звісно через край. Але дані методи вважаю примітивними, як і гучні заяви тут у коментарях. Знаєте факти щодо управління Масиник, то називайте їх.
немец Показати IP 13 Жовтня 2010 15:28
О! Хабарі - єто карашо! Єто - гут. Кто берет хабари, тот кушает белий булка с маслом, кто не берет, тот сосет х*й. Немец, участник Сталинграда, битва. Снайпер. Уничтожил 249 комунистов.
анонім Показати IP 13 Жовтня 2010 22:16
Я можу сказати одне:як Масиник так і Кревська хворіють "зірковою хворобою".Гнати їх треба.З такі люди не те, що освіту,вони себе в руках тримати не можуть.Як кажуть:"Ідуть по трупах",аби досягти свого...чи не так?
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2010 22:31
Я знаю одне: як Масиник,так і Кревська хворіють "зірковою хворобою!"Як кажуть "здатні по трупах іти",аби добитись свого.Чи не так?...З недавніх пір я їх обох просто не сприймаю...людям набридли ці баталії за місце начальника управління.Хто з них думає про освіту в місті..а ніхто..думають як би скоріше добратись до людських кишень..хіба можна їх назвати освітченими людьми!звісно ж ні.Мабуть не приємно читати таке про себе!То будьте врешті-решт людьми і думайте не тільки про свої зади!
Короче Показати IP 14 Жовтня 2010 01:28
КОРОЧІ6- Обирайте Фнжелу Масаник, аждже ми вже знаємо її з усіх боків і з переду ї заду. Деб про Анжелу ще так добре прочитали і почули. Тут 75 відсотків за неї. Давайте ще надписи, про те, хто іде ...
Борис Показати IP 14 Жовтня 2010 08:35
Ганьба Шибі за таких освітян. Він - авторитетна людина, а таке барахло нівелює усі його досягнення і прихильність городян. Пане Богдане, виженіть негайно цю сволоту, почистіть освіту від гидоти і скверни, тоді вам люди справді повірять.
Гість Показати IP 14 Жовтня 2010 21:48
Масиник хабарниця це факт.Моя подруга давала їй хабар особисто. І немалий! Огидна хабалка!!! Але такі ,як Анжела, скрізь у владі.
Користувач Показати IP 14 Жовтня 2010 21:51
Освіта розвалюється на очах.Богдане Павловичу верніть Калуша!Він з 16 років в освіті.Розумна,порядна людина,знає освіту краще за всіх.А те що з ним сталося...розумні люди все зрозуміють.Просто дехто так хоче на цю посаду,що заздалегідь було розписано,коли Калуша підставлять вони стають у руля.Ні стида ні совісті не мають ці люди.Це великий гріх.Вони залишились на своїх пригрітих місцях в надії,що все скоро зміниться.А таку хорошу людину,достойного керівника ЗЖЕРЛИ.
Женька Показати IP 14 Жовтня 2010 23:41
Анжелка рулить! ))) Мужня жінка, мудра, з чоловічим характером! Добра і не злопам"ятна, вимоглива. Вміє говорити, але вміє і слухати.... А про досвід варто говорити хоча б через рік, як пройде цикл навчального року. Мої діти в школі її обожнювали!
((( Показати IP 15 Жовтня 2010 08:44
Одного підставили і зжерли, другу оббрехують. Методи не міняються. Собаки гавкають, а караван іде.
Хороший татусь Показати IP 15 Жовтня 2010 11:18
Масиник - це насправді "пихате рило", яке винирнуло невідомо звідки. Усіх здивувало - коли вона була призначена директором школи.Вчителі школи місяць пили - як її забрали з посади директора.Але якби її забрали взагалі подалі. А ТО ВОНА пресує усіх директорів і завідуючих Д/С- а ті відповідно змушені вимагати кошти у своїх підлеглих на усіляки ремонти і т.д. А державні кошти - які виділяються на освіту ідуть цій нахабі у кишеню. Журналісти і батьки !!Колупайте більше і вам люди будуть вдячні.Бо вчителі і вихователі сидять під каблуком - і змушені виконувати усі забаганки тієї "пихатої леді".
))) до Хороший татусь Показати IP 15 Жовтня 2010 12:33
Звісно, що пили. Якраз ті, які звикли це робити при попереднику. А тут прийшла і навела порядок і дисципліну, нагадавши окремим вчителям, що таке урок.
хороший татусь до ))) Показати IP 15 Жовтня 2010 20:21
Калуш був людиною на своєму місті . Про нього ніхто ніколи поганого не сказав. І при Калушу дійсно була дисципліна. А Який це порядок навела ця "курка зажерлива" . Вона як вчитель абсолютно тупа була .Що вона могла навчити дітей.?А хабарі брати вона вміє. Таких начальників в шию гнати треба. І це зовсім не політичні розбірки. Нехай вона на це незвалює. Вона просто цього заслужила. І як тато - ніяких грошей в школи на ремонти здавати не буду. Щоб якась Масиничка набивала собі кишеню. Куди ще їй в депутати????
лучанка Показати IP 15 Жовтня 2010 11:45
Нічого дійсно не змінюється, але в іншому. Батьки - як телята. Не здатні відстояти себе і своїх дітей. Так їм і треба. Керівництво в державі, в освіті таке, на яке ми заслуговуємо.
Мама Показати IP 15 Жовтня 2010 15:30
Батьки справді, як телята - здають, мовчать, а от на які пореби, наприклад, йдуть кошти з фондів садочків навіть не питають. Зіткунулась із цією проблемою просто впритул: три роки, чемно, без питань здавала всі гроші. І ось, на четвертий рік, на вимогу зробити ремонт у санвузлі в групі, батьки відповіли категоричною відмовою. З"ясувалось, що ми ніяким боком не причетні до вирішення таких питань і НАШОГО, батьківського, бажання ніхто і не питає. Пізніше вихователька заявила, що ми "догрались", завідувачка наказала і ми повинні здати усі хутенько по 200 гривень. На мою відмову здавати гроші, визователька сказала, що я створю їй і тільки їй проблеми, винною буде вона: їй доведеться докласти свої гроші, адже вона НЕ ВМІЄ ПРАЦЮВАТИ З БАТЬКАМИ, не вміє їх переконати, за що її навіть звільнити можуть! І не подумайте скаржитись, адже все це відіб"ється на ній! Уявляєте, завідувачка погрожує вихователям звільненням за те, що вони не вміють вибивати гроші з батьків і її зовсім не цікавить, як вихователі працюють з дітьми, хто б подумав, що в обов"язки вихователів входить "збивати бабло" з батьків! До слова, доступу до тіла завідувачки немає - вона не спілкується з батьками, не мотивує, не відвідує батьківських зборів, не розповідає, куди і на що йдуть батьківські грошенята. Скажіть, чому вихователі не відстоюють себе? Чим можна залякати людину, що вона б"є на жалість, прикрикуючи: "якщо мене звільнять, я може вам ще й подякую". І чому неможливо добитись особистої аудієнції в завідувачки? Можливо, пані завідувачка розповіла б, чому ніхто нікому не дає ніяких квитанцій, не показує жодних кошторисів, я ж не переказую кошти на розрахунковий рахунок, а даю в руки живі гроші - то може комусь вдається з того кревно заробленого ще собі відхопити? Як з цим боротись??? Порадьте, компетентні органи! До речі, номер садочка - 11.
працівник школи Показати IP 15 Жовтня 2010 23:37
Чомусь ПРО Калуша нічого поганого не писали і не говорили. Бо він був людиною на своєму місті. А Масиник - була тупою вчителькою. Не більш розумним директором. А хабарник з неї геть нормальний. І це все політики аж ніяк не стосується. Нехай вона не прикривається політикою. Ні про одного попереднього начальника так не відкликалися. А вона цього заслужила. Оце тільки дає вказівки " доїти " з батьків гроші.А директоти шкіл і завідувачки дитячих садків змушені зі своїх підлеглих вимагати гроші. А куди йдуть гроші які виділяються на дит заклади ??? Їй у кишеню. Хто був у неї на прийомі - той повинен бачити, як у неї в кабінеті?.За чиї кошти??? Чомусь в Калуша було все набагато простіше. Невже вона зі своєї зарплати обладнала кабінет?? Не смішіть нас ааааААААнжело !Анжело Масиник.
:))) до працівник школи Показати IP 16 Жовтня 2010 12:20
працівник школи, він же хороший татусь в "одном лице", у вас параноя. Перестановку в кабінеті тих самих меблів сприймаєте за ремонт. Та за цих пару місяців на новій посаді вона ще тарифи на хабарі встановити не вспіла :lol:
Мама Показати IP 16 Жовтня 2010 12:15
моїх дітей навчав Калуш,ще будучи директором 24 школи!Це людина віддана своєму покликанню..дійсно людина яка переживає освіту,а не працює заради бабла!як казали його колеги він з 6год.ранку уже був на робочому місці.Калуш єдиний хто тримав освіту в порядку.Не знаю як так сталось,що він вже не в освіті.Мабуть дійсно хтось постарався!
Іван Показати IP 18 Жовтня 2010 16:40
Актуальна тема, пані Анжело, еге ж? Щоби люди цілий тиждень коментували і цьому не було кінця... Є привід задуматися.
!!!!!! Показати IP 18 Жовтня 2010 17:18
Хтось постарався??????? Та він сам себе підставив,це доведений факт,а Анжелу Віталіївну звинувачують безпідставно. На рахунок того, що в 10 школі місяць пили коли вона пішла на іншу посаду- повна нісенітниця,ми всі дуже переживали за неї, бо саме вона є таким керівником, за якого варто боротися і підтримувати його. Анжела Віталіївна, працюйте незважаючи на ці безпідставні і огидні наклепи. Ми з Вами.
Вчитель 10 школи до !!!!!! Показати IP 6 Листопада 2010 00:14
хахахахах . Цей коментар повна нысенытниця ,можливо його написали не вчителы 10 школи ,бо дыйсно всы ми здохнули з полекшення це мягко кажучи що було . Чесно кажучи ми выдпочили . А уроки проводяться справно ы нормально !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 19 Жовтня 2010 11:43
Дивно, що ви звинувачуєте батьків у наклепах. Це як з вогнем гратися. Це ж батьки фінансують сучасну освіту. Я вже не кажу про те, що Анжела Масиник відверто бреше, що є зафіксовано в журналістів на плівках. Захищати - справа благородна. Але захищати злодійку - бути її співучасником. Почитайте Кодекс.
!!!! до !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 19 Жовтня 2010 17:17
Маєте підстави? То йдіть в Прокуратуру! Чи тільки анонімно коментувати здатні?
!!!!!!!!! Показати IP 19 Жовтня 2010 17:38
Які підстви? Лише поговорити є можливість, а ще й як зручно, ніхто ж не буде знати хто пише. А писати на стінах, на паркана, на асвальті.... в інтернеті, можуть всі. Коли були підлітками і комусь дуже заздрили то теж писали: Саша+ Лєна= Кохання, але це не факт, що це кохання між ними було.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 20 Жовтня 2010 09:11
Панове, не хвилюйтеся. Прокуратура вже в курсі.
Anti-Mafia Показати IP 22 Жовтня 2010 21:08
Панове батьки, доки ви будете мовчати, єдиним засобом "боротьби" за власну і дитячу гідність так і залишатимуться паркани, чи стіни, які, на відміну від нас, холодно, лякливо і громогласно всеж говоритимуть правду.Яка країна - такі "теракти". Час змінюватись, можливо і наші діти слово "цінувати" розумітимуть не як похідне від товарного цінника. Хто має гонор - єднаймось.
girl Показати IP 7 Грудня 2010 22:14
Можна багато писати й казати, особливо ти, хто знає усю шкільну освітянську кухню поверхово. Ще колишній міністр освіти Ніколаєнко говорив на усі боки про те як держава забезпечує освіту на всі 100%. Слухаючи це хотілося спитати його, а тепер не тільки його: "А де ж те фінансування?????" А його як не було так і не буде. На все дають гроші батьки. І не вижила б школа без них, бо держава фінансує лише заробітну плату вчителям і все. І Анжела Масиник - це добре, як ніхто, бо була директором, знає. По 100 грн у минулому році виділили на придбання ліків для шкільних медпунктів й ті не дали. А де, перепрошую, взяти гроші на поточний ремонт школи, не класів, а загальношкільних приміщень; на придбання миючих засобів для санвузлів і не хлорки чи білизни(вони шкідливі, бо дешеві), а якого-небудь медікаріну (дорогого й, мабуть, того ефективного)якого вимагає санстанція, яка є частим гостем у навчальних закладах, особливо перед святами. А ще ж вона на госпрозрахунку, то чим більше штрафів накладе на школу, тим краще, дивись і премія є. А з яких коштів має платити штрафи школи, адже це не виробництво, немає що продати?! А вкінці літніх канікул давай директор звітуйся про ремонт зроблений в школі - міському управлінню освіти, а те в свою чергу міськраді. А з чого його робити, за які кошти?! Не зробив - поганий керівник. Ганити кожен може, але Масиник, на відміну від Калуша, ніколи не паскудила роботу свого попередника. А Калуш це робив, не тільки педагогам розповідав про недолугість керівництва Махомеда, але й батькам, що приходили до нього на прийом. Але сам забув як за невміння керувати, за бандитизм, за злочини, за безвідповідальність Махомед хотів зняти його з директора 24 школи, але він вчасно згадав про відомих односельців-депутатів і став заступником начальника обласного управління освіти. А хто хоче сказати про чесність Калуша, то про його розцінки хіба що лінивий не говорив. І суми ходили далеко не ті на яких він попався. І я теж можу сказати, як там одна пані казала, мої коленги давли йому хабарі. А ще не з доброго дива у нього в кабінеті стояли від Нового року камери спостереження. А ви....А якщо батьки не знають куди діваються кошти у їхніх закладах, то це проблема не Масиник, а керівництва цих закладів і піклувальних рад, особливо піклувальних рад, бо за кошти офіційно відповідають батьки, а не директор навчального закладу. А Анжелу мені по-людськи шкода, можливо вона й не зовсім стримана, але людина хорошо. Відкрита до нового, хоче зробити освіту кращою. А з комп'ютером вона теж вміє працювати, а не тільки пасьянс розкладати, до речі цим іне займається. І комп'ютер її власний, а не управлінський. І зараз знаючи, що можливо, її і знімуть з посади після виборів, хочу побажати: "Тримайтесь"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus