USD 40.65 41.07
  • USD 40.65 41.07
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Підлітка в Луцьку підозрюють у зґвалтуванні дворічної дитини та знущанні над п’ятирічною

23 Травня 2024 10:00
16-річного лучанина підозрюють у тому, що він поглумився над дворічною дитиною. Попередньо йшлося про знущання і над 5-річною дитиною, яка теж була в будинку. Дітей забрала швидка допомога і доправила до Волинської обласної дитячої лікарні. В поліції нині порушили справу, а підлітку обрали запобіжний захід.

Мешканці однієї з вулиць мікрорайону Вишкова кілька днів обговорюють те, що сталося в неділю. Сюди приїхали кілька екіпажів поліції і швидка. 16-річного хлопця підозрюють у зґвалтуванні дітей, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Потерпілим дітям – п’ять і два роки. Попередньо нібито постраждала саме дворічна дитина. Підліток, якого підозрюють у злочині, є її родичем.

За джерелами журналістів, хлопець має матір з інвалідністю і навчається в спеціалізованій школі, заняття в якій останнім часом почав пропускати. Матір потерпілих дітей – його сестра. Батько дітей помер торік. Родина вважається такою, що перебуває у складних життєвих обставинах.

Як розповіли місцеві, імовірна трагедія трапилася в неділю. Того дня біля будинку бачили поліцію та швидку. Проте, що сталося, достеменно ніхто не знає. Загалом люди про цю родину говорять неохоче, кажуть: поліція має встановити, чи був злочин.

Відомо, що того дня з будинку, де ймовірно стався злочин, швидка доправила дітей до Волинської обласної дитячої лікарні. На момент огляду лікарями швидкої їхній стан оцінювався як некритичний і неважкий. Після огляду фахівців із обласної лікарні їх виписали у вівторок.

Підлітку оголосили підозру. Він – під домашнім арештом. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за цим фактом. Нині судмедексперти встановлюють, чи було проти дітей вчинено злочин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Макс Показати IP 23 Травня 2024 10:25
де знайти цю тварину ???
Макс Показати IP 23 Травня 2024 10:26
Який нахой домашній арешт ??????
Макс Показати IP 23 Травня 2024 22:41
Якщо винуватець навчається в спеціалізованій школі, значить він неадекватний, він не контролює свої вчинки. Де була мати дітей?
Анонім Показати IP 23 Травня 2024 23:05
Цього малолітнього алкоголіка і наркомана мати не думає про дітей, він скоріше всього і з молодшими сестрами це робив, тому і жив сам по собі. А матері всеодно. Зроблять психічно хворого, як вона і покійний його батько. Бо вони звикли так жити. Бо з цією жовтою карткою їм завжди все сходило з рук. Як і цей раз зійде. Шкода. Бо будуть інші жертви. А в спец школі тому що, в нормальній потрібно гроші здавати на все, і так всі діти по інтернатах
Анонім Показати IP 23 Травня 2024 23:51
Тобто чи було вчинено? То значіть дітям деякі місця зашивали в такому віці випадково ? І кров не їхня була? Та тих дітей вилучати треба , та в місті собаки краще живуть. Ви покажіть умови в яких вони проживають, і запитали би в сусідів а не за кілометр від будинку, в людей які нічого звісно не знають. Легше зробити психічно хворого, і хай далі гуляє і робить що робив.
???? Показати IP 24 Травня 2024 17:13
Це як? Чому він ходить по місту? Як його могли відпустити. І він ще ходить до всіх посміхається і вітається як нічого не сталося. Бідні ті дітки, в нас як завжди все, безкарно. Де захист дітей, опіка державна? Чому органи не реагують, для захисту всіх, від такого звіра?
????? Показати IP 24 Травня 2024 17:19
Чому він ходить по місту і усміхнено вітається? Де захист дітей? Відповідні органи? Чому в нашій країні все як завжди. Цей звір розгулює як нічого не сталося. Він загроза суспільству. Ті дітки не можуть себе захистити, заберіть тих діток, Їхня мама не краща від нього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus