USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.63 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Підрахували частоту випадків стрілянини у школах США

22 Травня 2018 10:11
Понад 250 випадків стрілянини в школах було зафіксовано в Сполучених Штатах за останні 9,5 років.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на телеканал CNN.

«З 1 січня 2009 року (по теперішній час, - ред) у США сталося не менш 288 випадків стрілянини в школах. Це в 57 разів більше, ніж в інших шести країнах «великої сімки», - йдеться в повідомленні.

До прикладу, в Канаді і у Франції з січня 2009 року по травень 2018 року було зафіксовано два випадки стрілянини на території шкіл, у Німеччині - один. Повідомлень про стрілянину в школах Великобританії, Італії і Японії не надходило за цей період.

Крім того, телеканал порівняв дані за взятий період з іншими країнами, які не входять в G7: у Мексиці сталося вісім випадків стрілянини в школах, в Індії - п'ять, Афганістані - три, Китаї, Туреччині та Росії - один.

Зазначає, що «стрілянина в школі - це реальність в Америці, в середньому (вона відбувається) раз в тиждень тільки в цьому році».

Телеканал брав до уваги лише ті випадки стрілянини на території шкіл, у результаті яких принаймні одна людина отримала травму (крім стрільця).

Як повідомлялося, декілька людей були вбиті і поранені внаслідок стрілянини, яка сталася рано вранці 18 травня в старшій школі передмістя Г'юстона в США. За підозрою у стрілянині затримали 17-річного учня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus