USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ГО «Янголята» та «Джерело життя» хочуть звільнити від «комуналки»

24 Липня 2018 11:25
Громадські організації «Янголята» та «Джерело життя» звернулися у Луцьку міську раду з проханням, аби їх звільнили від плати за комунальні послуги.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Депутати підтримали пропозицію про звільнення обох громадських організацій від сплати за "комуналку" та рекомендували відповідне рішення ухвалити під час сесійного засідання.

Проте, як стало відомо, громадська організація «Янголята», яка замається захистом прав дітей і дорослих із аутизм, розташована за адресою Огієнка, 20 в комунальному приміщенні, що перебуває на балансі ЖКГ. Тож постало питання про те, яким чином реалізувати прохання ГО, зокрема, хто має замість них сплачувати за послуги. Відтак, з бюрократичною плутаниною доручили розібратися департаменту соцполітики та ЖКГ, яке до сесійного засідання має підготувати пропозицію щодо фінансування.

Своєю чергою, Волинський обласний молодіжний Центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» розташований у приміщенні закладу дошкільної освіти №20 на проспекті Соборності. Відповідно, члени комісії рекомендували управлінню освіти підготувати потрібне рішення про звільнення центру від сплати за комунальні послуги, аби на черговому засіданні можна прийняти відповідне рішення.

Нагадаємо, завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» дітки з «Янголята» змогли відпочити у Буковелі, а вихованцям ГО «Джерело життя» Фонд допоміг побувати на екскурсії в Карпатах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus