USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Підтримка ЗСУ – системна й щоденна: Луцька міськрада передала чергове обладнання військовим

7 Березня 2024 08:12
До військовослужбовців в/ч А 4788 попрямує три квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Combo.

За запитом 4 артилерійського дивізіону 11 артилерійської батареї в/ч А 1325 буде передано додаткову батерею EcoFlow DELTA 2Max Extra battery, повідомили у Луцькій міській раді.

Крім того, для потреб другого механізованого батальйону в/ч А 4667 спрямовано три квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Combo.

За запитом військової частини А 3018 Національної гвардії України передано два квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal), три квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Combo та зарядну станцію EcoFlow DELTA Max.

Зазначимо, що практично щодня Луцька міська рада передає для потреб Збройних сил України різноманітне обладнання, інструменти, комплектувальні, необхідні для ще кращої боротьби з російськими загарбниками. Цьогоріч у бюджеті Луцької громади передбачено 500 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ.

Читати ще: Луцька міська рада передала військовим чергові квадрокоптери Mavic

«Нині уже проведена значна частина закупівель і усе це передається хлопцям на передову. Лише спільними зусиллями переможемо ворога», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: У Луцьку в лютому для військових закупили обладнання на понад 70,7 мільйона
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus