USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пік російського натиску на Бахмут минув, ближчим часом успіх малоймовірний, – британська розвідка

3 Січня 2023 10:57
За оцінками британської розвідки, період найсильнішого наступу російських сил під Бахмутом вже минув і подальші успіхи РФ у цьому районі, принаймні найближчим часом, малоймовірні.

Про це йдеться в огляді Міноборони Британії про війну в Україні за 3 січня, пише Європейська правда.

Розвідка зазначає, що приблизно у середині грудня регулярні російські військові та найманці з групи Вагнера посилили частоту піхотних атак на позиції довкола міста, але піхоті надавали дуже незначну підтримку.

Читати ще: Сили РФ на Бахмутському напрямку виснажені, – ISW

«За останні 10 днів Україна спрямувала суттєві підкріплення на захист цього сектора і частота атак російських військ, схоже, зменшилася, порівняно з піком в середині грудня… Наступальні операції РФ у цьому районі зараз здійснюють максимум на рівні взводу або відділення взводу. Найближчими тижнями малоймовірно, що Росія зможе досягти під Бахмутом значного просування», – розповідають в огляді.

Розвідка додає, що і російська, і українська сторони зазнали у цих боях великих втрат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Січня 2023 11:46
вони як кіно дивляться - їм насрати на те,що тут багато загиблих кожен день, руйнуються будинки (де потім будуть жити люди), не хочуть давати ні танки,ні літаки,ні дальнобійну артилерію. Говорять, що треба готуватися до тривалої війни,але якби захід дав ту зброю,яка потрібна і яка в них є, то ця війна швидко б закінчилася. А так це на роки і на наше повільне знищення. Вони хочуть революцію в росії, і готові роками її чекати, з такими союзниками і ворогів не треба.
Анонім до Анонім Показати IP 3 Січня 2023 13:32
з іншого боку, вони взагалі-то можуть нам і не допомагати. поставлять на польському кордоні армію сша і все.
Патрiот Показати IP 3 Січня 2023 20:40
Британська розвiдка=британськi вченi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus