USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пільгові електронні квитки у Луцьку отримуватимуть лише ті, хто зареєстрований у громаді

8 Листопада 2019 17:02
Особи, які зареєстровані у прилеглих селах за межами Луцької міської територіальної громади, зможуть отримувати пільгові персоніфіковані електронні квитки у своїх територіальних громадах.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 8 листопада.

Члени виконкому ухвалили рішення про впорядкування видачі електронних квитків для пільгових категорій громадян у Луцьку.

Як повідомив керівник управління транспорту та зв’язку міськради Володимир Степанов, видачу персоніфікованих пільгових електронних квитків особам, які мають право на отримання квитків на безоплатній основі та учням закладів загальної середньої освіти міста та зареєстровані у Луцькій міській територіальній громаді здійснюватимуть безплатно. Тобто, видача пільгових е-квитків пільговикам та учням здійснюється за умови, що вони зареєстровані в Луцьку. Особи, зареєстровані за межами міста, повинні отримувати ці квитки у своїх територіальних громадах.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розповів, що відбулося дві зустрічі з представниками ОТГ та сільрад, розташованих навколо Луцька, були також представники Горохівського району, вони спілкувалися з представниками фірми-оператора та погодилися, що замовлятимуть певну кількість квитків для своїх пільгових категорій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 8 Листопада 2019 17:47
Пиво членам профсоюза !!!!
Анонім до скептик Показати IP 8 Листопада 2019 18:19
На пільгових умовах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus