USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Пішохід переходив дорогу поза «зеброю»: винуватцю ДТП у Луцьку присудили умовне

13 Червня 2020 17:44
Водію «ЗАЗ», який у центрі Луцька збив чоловіка, що переходив дорогу поза пішохідним переходом, присудили умовне покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 23 грудня 2019 року обвинувачений, керуючи «ЗАЗ 110308», рухався проспектом Волі зі сторони Київського Майдану зі швидкістю 20 кілометрів на годину. Так, водій не стежив за обстановкою на дорозі та допустив наїзд на пішохода , який здійснював перетин проїзної частини дороги з ліва на право відносно руху автомобіля поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП потерпілий отримав численні травми, зокрема відкриту черепно-мозкову травму з переломом кісток склепіння та основи черепа, а також відкритий перелом кісток гомілки.

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак, суд затвердив угоду та призначив водію покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на рік.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олег Показати IP 13 Червня 2020 17:53
Винуватець ДТП тут пішохід має бути
Вік Показати IP 13 Червня 2020 18:09
Ідіоти, не буде в нас справедливості, їхав 20 кілометрів на гоЛину, і не слідкував за дорогою, ще скажуть що заплющила очі і їхав! Таких дебілів пішоходів спеціально давити хочеться, і попросив посигналь йому воно ще факт показує Респектабельного водію, позов суду.
Шотонєто Показати IP 13 Червня 2020 18:17
1.Якщо Славута рухалася зі швидкістю 20км/год, то такі важкі чисельні травми пішохід отримати не міг, аж ніяк, максимум шишку на лобі та подерті коліна, хіба що сам пішохід був в конкретному стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, але в такому стані взагалі, як правило, після ДТП ні подряпинки. 2.Якщо пішохід призвів до ДТП, то відповідати мав би він, а не водій Славути. 3.Фото ВН поставили з ДТП де му*ло на тротуарі збило дівчинку, коли їхало від стоматолога. Там як справи, воно вже сидить?
ABC Показати IP 13 Червня 2020 18:39
В нас ідіотське законодавство. Захищався і вбив нападника - тюрма. Їхав за усіма правилами і збив паморока, який переходив де йому захотілося - тюрма. Чи буде колись у нас справедливість? Питання риторичне.
Мвс Показати IP 13 Червня 2020 23:41
Цирк на дроті,пішоандон винний, а водію майже тюрма,от якби полікувався за свої, ще й авто полагодив, то навряд би переходив в невстановленому місці дорогу.....
а якщо припустити Показати IP 15 Червня 2020 10:28
можливо це спеціально вкидається викривлена інформація щоб обурити людей? З якою метою?
це вже неодноразово Показати IP 15 Червня 2020 10:29
підірвати довіру людей до влади? навіщо? І основне питання: кому це вигідно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus