USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після дебошу в міськраді Одеси нардеп Дмитрук призупиняє роботу в об'єднанні Разумкова

26 Січня 2022 12:01
Позафракційний народний депутат Артем Дмитрук призупиняє роботу в об’єднанні «Розумна політика» колишнього спікера Дмитра Разумкова.

Про це він написав у середу, 26 січня, на своїй сторінці в Facebook, передає УНІАН.

Нардеп нагадав про «інцидент в мерії Одеси».

«Як людина принципова і законослухняна, я очікую чесного і об’єктивного розслідування інциденту. З цією метою я припиняю свою діяльність у міжфракційному об’єднанні «Розумна політика». Роблю це для того, щоб не давати приводу нашим політичним опонентам використовувати ситуацію в своїх корисливих цілях», – написав Дмитрук.

Дмитрук заявив, що «боровся з незаконною забудовою», «проти земельної мафії, яка намагається привласнити собі ласі шматочки біля моря».

«Я розумію, що як депутат повинен був уникати фізичних методів вирішення конфлікту. Але, на жаль, мені довелося захищати права одеситів єдино доступним способом», – заявив нардеп.

За словами Дмитрука, він «чекатиме рішення правоохоронних органів» і вибачився за свою поведінку.

«Як депутат Верховної Ради буду і далі боротися з свавіллям в Одесі, застосовуючи всі можливості законодавчої, правоохоронної та судової системи. Також хочу вибачитися перед випадковими людьми, які могли постраждати і яким доставили незручності», – уклав Дмитрук.
Нагадаємо, 25 січня в мерії Одеси сталося зіткнення між муніципальною охороною, Артемом Дмитруком та його помічниками, яких не пускали на засідання земельної комісії міськради.

Під час сутички в Одеській міській раді за участі нардепа Артема Дмитрука постраждали близько 10 осіб, двох госпіталізовано до лікарні.

Пізніше стало відомо, що в правоохоронні органи звернувся Дмитрук, який, за його словами, також постраждав.

Відкрито три кримінальні провадження – за фактом хуліганства, за фактом перешкоджання діяльності народного депутата України та у зв’язку із загрозою або насильством щодо державного або громадського діяча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 26 Січня 2022 14:13
Ото навибирали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus