USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Після звернення Волиньради звільнився очільник управління юстиції

26 Лютого 2018 16:17
Начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентина Кухарика, якого звинувачували у сприянні рейдерству та блокуванню рахунків ДКП «Луцьктепло», звільнили з займаної посади за його власним бажанням.

Відповідну інформацію опублікували на сайті Міністерства юстиції України.

«Відповідно до наказу Міністерства юстиції начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області Кухарика Валентина Івановича звільнено з посади за власним бажанням з 26 лютого 2018 року, відповідно до частини другої статті 86 Закону України «Про державну службу».

Наразі виконання обов’язків начальника територіального управління юстиції покладено на Філюка Сергія Петровича, першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що в листопаді 2017 року депутати Волинської облради звернули увагу Міністра юстиції України щодо діяльності Головного територіального управління юстиції у Волинській області. Зокрема, просили розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді Валентина Кухарика з метою недопущення соціальної напруги, захисту прав громадян.

Адже через дії державних виконавців було накладено арешт на усі рахунки одного з найбільших підприємств міста Луцька ДКП «Луцьктепло» з метою стягнення коштів у сумі 28,2 млн грн. на користь підприємства, з яким комунальне підприємство не мало жодних господарських стосунків. Йдеться про ТОВ «Тепелен» - фірму-прокладку ГК «Континіум», через яку хотіли довести до банкрутства «Луцьктепло».

Проте в кінці року після особистої розмови голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці з міністром юстиції Павлом Петренком всі рахунки ДКП «Луцьктепло», які були арештовані по справі з ТОВ «Тепелен», повністю розблокували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
глас народу Показати IP 26 Лютого 2018 18:06
ой Валіку, що ж ти робиш, не кидай нас.
З вдячністю Показати IP 26 Лютого 2018 18:28
Достойний був керівник!!!
Трам парам Показати IP 26 Лютого 2018 18:52
Всі в курсі хто такий Філюк Сергій Петрович?
Обізнаний Показати IP 26 Лютого 2018 19:28
Кухарик був на своєму місці! Хто гнида, яка його здала??? Є думки???
обізнаному до Обізнаний Показати IP 26 Лютого 2018 19:43
Слідсво проведіть. Кому це отороб... треба, тьху.
жвавому Змієюборцю до Обізнаний Показати IP 1 Березня 2018 14:12
не плач, бути йому головою!! тільки нажаль в горохові.)))
Свій Показати IP 27 Лютого 2018 12:07
так цьому і треба, своє його догнало, шкода, що не по статті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus