USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після розмови Ігоря Палиці з міністром юстиції рахунки «Луцьктепла» розблокували

28 Грудня 2017 17:10
Після особистої розмови голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці з міністром юстиції Павлом Петренком всі рахунки ДКП "Луцьктепло", які були арештовані по справі з ТОВ "Тепелен", станом на даний час повністю розблоковані.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці радник Луцького міського голови, депутат міськради Ігор Поліщук.

"Дякую колективу підприємства і директору Валентині Малютіній за роботу та за терпіння", - додав він.
Нагадаємо, на трудових зборах на ДКП «Луцьктепло» 27 грудня повідомили, що підприємство на межі існування через штучний борг фірми Степана Івахіва «Тепелен».

Рахунки ДКП «Луцьктепло» були заблоковані через аферу групи «Континіум», оскільки «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства. Через це місто на свята могло лишитися без тепла. Незважаючи на те, що блокування рахунків Луцьктепла» суд визнав незаконним, виконавча служба не поспішає виконувати постанову суду, а шле керівнику підприємства смайлики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 28 Грудня 2017 17:19
Молодець Палиця!!! Це не Гунчик бла...бла...пора на пенсію. Дорогу молодим!
Franz Vonsovich Показати IP 28 Грудня 2017 20:27
Нічого не змінилося. Як був совок, так і залишився. Яке там рішення суду, про що ви говорите. Один дзвінок міністру юстиції і... опа! рахунки розблоковані і рішенням суду підтерлися. Це коли треба в цю сторону, а коли не треба, то рішення суду стає таким папірцем, як говорив Булгаков "Окончательная бумажка! Фактическая! Настоящая! Броня!". От і виходить, що прожили 15 років, пережили два Майдани, а як стояли в стійлі, так і стоїмо.
Дописувач Показати IP 28 Грудня 2017 21:44
Не перекручуйте новини і не приписуйте заслуги тим,кому вони не належать!!!!!!!!
луцьктеплівці Показати IP 29 Грудня 2017 07:32
Дякуємо директору Малютіній! Це наша ЗАЛІЗНА ЛЕДІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus