USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський бігун – чемпіон України

24 Березня 2016 17:45
Волинський бігун Сергій Філюк – чемпіон України з кросу 2016 року, який сьогодні стартував у Цюрупинську на Херсонщині. Сергій виграв 3-кілометрову дистанцію серед молоді із результатом 9.41 хв. Філюк тільки на 2 секунди випередив дніпропетровця Андрія Ігнатенка. Третім був представник Хмельниччини Максим Якимчук.

Про це повідомляє Федерація легкої атлетики Волинської області у Фейсбук.

- Чемпіонат відбувається у Цюрупинському лісі, в сосновому лісі, біжимо переважно по піску. Я від старту сьогодні намагався не відпустити головну групу, а наздогнав і вийшов в лідери наприкінці дистанції, - розповів прес-службі ФЛАВО новоспечений чемпіон.

Сергій не вперше зійшов сьогодні на п’єдестал в Цюрупинську. Два роки тому тут також змагалися найкращі кросмени країни й Філюк виборов срібло на дистанції 10 кілометрів.

Завтра, у другий день чемпіонату України з кросу, чоловіки бігтимуть 8-кілометрову дистанцію, а жінки – 5-кілометрівку. В обидвох забігах тримаємо кулаки за наших. Волинь представлятимуть у них Сергій та Оксана Оксенюк, Володимир Хоменко та Сергій Філюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus