USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Півкілограма наркотиків знайшли у волинянина під час обшуків

18 Вересня 2020 16:51
Рослини коноплі оперативники виявили під час проведення санкціонованого обшуку у гаражі за місцем проживання 34-річного жителя Ківерцівського району. Чоловік залишив їх там сушитись.

Про це повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Виявлені наркотики, вагою 500 грамів, вилучили та направили на дослідження у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За фактом незаконного виготовлення, зберігання наркотичних засобів поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує, зокрема, до п’яти років обмеження волі. Триває слідство.

Цього ж дня у Ковельському районі співробітники управління боротьби із наркозлочинністю під час санкціонованого обшуку вилучили у 42-річного місцевого жителя висушений канабіс та коноплі.

Нагадаємо, напередодні Волинські правоохоронці припинили незаконну діяльність організованої групи, яка збувала наркотики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus