USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Побачив дівчинку в халаті й почав чіплятися: тренеру з Волині загрожує до 5 років тюрми за домагання

16 Березня 2021 13:07
В суботу, 13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера, інформує поліція Закарпаття.

Співробітники Ужгородського районного управління поліції разом з патрульними поліцейськими одразу виїхали в готель, який заявниця вказала в повідомленні. Вони з’ясували, що потерпіла проживала у номері ще з трьома дівчатами. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї. За словами свідків, на їхні крики він не реагував.

Тоді поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України, тобто вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

Окрім цього слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному на період досудового розслідування запобіжного заходу. Сьогодні слідчий суддя розглянув клопотання та обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Слідство у справі триває.

Як повідомлялося, цей тренер - з дитячо-юнацької спортивної школи з Горохова, 56-річний Набіжан Артиков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
123 Показати IP 16 Березня 2021 13:47
Одним словом цей боксер-гегемон, нарешті доскакався, тоже мені - "тренер". Не можу зрозуміти цих ну дуже слабеньких на передок уродів. Невже у таких чоловіків клепки в голові немає, коли з'являється бажання помацати молоденьке тіло дівчини. Перед тим, як допускати таких людей до тренерської діяльності та ще коли в групі неповнолітні чи молоді дівчати, мабуть треба, щоб кожний спочатку пройшов поліграф на предмет: чи часом не являється він маніяком-педофілом ???
Дідо Показати IP 16 Березня 2021 13:54
Треба бути дурнем щоб відправити свою дитину до "набіджана", у них, середньоазіатів, згвалтувати дитину народне хоббі, це в них в ДНК вбудовано.
Дідо до Дідо Показати IP 16 Березня 2021 14:41
Тим хто мінусує, прочитайте про народні забави бача-базі в Азії, будете здивовані наскільки це поширено
Читач Показати IP 16 Березня 2021 13:58
Набіжан то якийся неруский
Дідо до Читач Показати IP 16 Березня 2021 15:50
Киргиз, питання чому він не депортований на батьківщину?
142 Показати IP 16 Березня 2021 15:41
ніхто провини не знімає з його, якщо це правда. Але ж то не вчора і не сьогодні створена секція боксу і не вперше цей тренер везе дівчат на будь - які змагання.
бо до 142 Показати IP 16 Березня 2021 16:38
те все білими нитками шита нагла брехня. Скоро батьки з своїми чарівними діточками виключно самі займатись будуть і в школах і в секціях -гуртках, при таких розкладах. Бо хто захоче йти з ними працювати, ризикуючи, що якщо не батьки всі нерви вимотають, то якась прищава сопля, наплете своїх дурних фантазій, лиш через те, що в неї може поганий настрій чи черговий гормональтний сплеск.
Свідок Показати IP 16 Березня 2021 15:57
Нехай для початку та 14-річна дівчина розкаже звідки та від кого її він забирав і за що він її насварив??? І як вона його провокувала і як вони сестрою та з подругами які там були це все підставили? І як вона інших дівчат просили щоб вони говорили тещо вона їм сказала??? Якщо добре послухати запис можна зрозуміти за що тренер матюкає дівчину... і як він просить її щоб не ходила більше до мужиків... Саме легше людину з говном змішати не розібравшись в ситуації... Людям аби яд свій виплиснути на когось!!! Слідство іде і скоро буде ясно всім хто є хто!!!
Вася Олика ПЛ до Свідок Показати IP 16 Березня 2021 16:20
Треба глибоко і системно розібратися ... Якщо слідчий незалежна і порядна людина усім воздасться сполна !!!
Б Показати IP 16 Березня 2021 16:28
Як же легко в наш час змішати людину з г...ном і поламати їй життя. Достатньо одного слова чергової " бідної дєточки".
Анонім до Б Показати IP 16 Березня 2021 16:31
,і доказів чи фактів ніяких не потрібно і ніхто й не вимагає,а всі бігом і з диким захватом починають кидати г..но на вентилятор.
Правдолюб до Анонім Показати IP 16 Березня 2021 19:52
Та краще би кидали г..но на вентилятор, чiм портити людинI карьеру. Вiн jх хотiв в люди вивисти, а вони доярки доярками.
Слідчий Показати IP 16 Березня 2021 19:35
Просто так, затримували органи за голими словами без доказів? Не вірю. Ходять чутки, що цей випадок не перший і якщо не вжити заходів то і не останній. Попускати цього не можна, ні в якому разі. Не винен суд розбереться, винен то подякуйте, що знайшлися люди, які не бояться. Бо наступними можуть бути ваші, діти, сестри і дружини. Зло має бути покаране. Я так думаю.
Ага до Слідчий Показати IP 16 Березня 2021 20:41
Ходять чутки, що ті малолітні є хвой*ами гулящими, які свою розпусту прикривають такою брехнею.
Ірина Показати IP 17 Березня 2021 00:02
Ідіотизм.. яким би теоретично збочинцем не була людина але лізти ло дівчини при багатьох свідках в яких у всіх телефони в руках, ні за що не повірю. А в те що на відео чітко чути що дєвочкам попрртили плани на походи на лєво.. і знаючи особисто одну з цих дівчаток в яких явно не бокс в голові не вірю в ситуацію на 100%.
Білі нитки до Ірина Показати IP 17 Березня 2021 14:24
Справа шита білими нитками. Буде ще одна справа, про завідомо неправдиве повідомлення про злочин.
Свідок Показати IP 17 Березня 2021 12:24
Про яку справедливість говорите??? Якщо зараз одна з мам хоче тренера посадити через мера бо її дочки давали брехливі свідчення. Щоб це не вилізло вона просить щоб справу перевели на Горохів і через мера який є дядьком її, посадити його за тещо він не робив. Тільки для того зоб їхня брехня не вилізла. Отака справедливість в Горохові, якщо мер твій родич то можна все що хоч зробити з людиною...
Прохожий Показати IP 17 Березня 2021 12:25
Прослухав запис їхньої розмови: явна провокація зі сторони дівчини. Зараз світ дуже розбещених дітей і людей. А все тайне стане явним.
!!! Показати IP 18 Березня 2021 10:05
Сподіваюся, поліція у всьому розбереться. На тему "діти не обманюють" є хороший датський фільм «Полювання» (Jagten). Рекомендую до перегляду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus