USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спала в хлопців: спортсменки про 14-річну дівчину, яка звинуватила волинського тренера в сексуальному домаганні. Відео

23 Березня 2021 12:48
Вихованки тренера з Горохова Набіжана Артикова не вірять, що він міг вчинити сексуальне насильство щодо неповнолітньої.

Про це йдеться на YouTube-каналі «Боксерська індустрія».

Нагадаємо, 56-річного тренера з Горохова Набіжана Артикова звинуватили у сексуальному домаганні до 14-річної дівчинки. Наразі тренер перебуває під домашнім арештом.

Під час досудового розслідування змінили статтю Кримінального кодексу України, за якою відкрили провадження, із 153 (сексуальне насильство) на 156 (розбещення неповнолітньої). Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як з’ясували правоохоронці, потерпіла проживала в готельному номері ще з трьома дівчатами, з якими приїхала на змагання в Ужгород. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчину в халаті та став чіплятися до неї. Зі слів свідків, на їхні крики він не реагував.

Згодом з’явився аудіозапис скандалу.

Як переконують інші вихованки тренера Набіжана Артикова, які брали участь у змаганнях в Ужгороді та проживали в тому ж готелі, історія з сексуальним домаганням до 14-річної дівчини – це просто наклеп.

За їхніми словами, дівчина, яка заявила про домагання тренера, займається боксом близько двох тижнів і на змагання поїхала лише вдруге.

«Деякі дівчата зізналися, що вони домовилися казати ту саму брехню. Нам про це розповіла сама дівчина, яку просили брехати. Чому вона (потерпіла, – ВН) дзвонила в поліцію, ми не знаємо», – сказала одна з підопічних тренера.
Як пригадала, в той вечір близько 22.00, перед відбоєм, Набіжан Артиков перевіряв, чи всі діти знаходяться у своїх номерах: «Як він нам розказував, коли підійшов до їхнього номера, вони крикнули: не заходьте, ми перевдягаємося. Набіжан зачекав, поки вони перевдягнулися. Запитав, чи всі є. Вони сказали: так. Він пішов, а через 15-20 хвилин вона (потерпіла, – ВН) пішла в інший номер – до хлопців. І так було, що наша одна дівчина подзвонила до неї, запитала, де вона є. А в неї – переадресація до батьків. Мама взяла телефон. Після цього тренер почав шукати дівчину. Він зразу почав дзвонити до неї, однак не додзвонився. Вона спала в тих хлопців. Ми не знаємо, що там було. Вона почала спускатися і попросила всіх дівчат, щоб вони сказали, що застрягла в ліфті. І вони почали казати тренеру, що вона застрягла в ліфті і що не було ніяких хлопців. Так її знайшли о другій ночі. Він усім нам розказав про ситуацію. Ми просили її не робити так більше. Але пройшло максимум дві години і вона знову пішла до хлопців, після сніданку. Почали знову до неї дзвонити: «Де ти є?» А вона: «Вже йду».
Спортсменки розповіли, що подібні випадки були й на попередніх змаганнях у Львові, про що тренер дізнався вже після приїзду з чемпіонату. Тобто на змаганнях дівчина порушувала розпорядок дня – відлучалася з номеру після відбою.

За порушення дисципліни тренер зазвичай змушував підопічних відтискатися від підлоги. А через відлучення дівчини після відбою закрив вихованок у номері до ранку.

Підопічні характеризують Набіжана Артикова як хорошого тренера, який готує майбутніх чемпіонів Європи.

«Я не вірю в це (ситуацію з домаганням, – ВН), бо ця дівчина неодноразово брехала всім», – наголосила одна з вихованок тренера.

Як додала інша, аудіозапис розмови, який згодом оприлюднили, швидше за все був запланований, адже потерпіла слідкувала за своїми висловлюваннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Читач Показати IP 23 Березня 2021 13:24
Я вже писав, ще потрібно розібратися, що там сталося. А цю малолітню потрібно поставити на облік в поліції, і її батьків у соціалці за недогляд.
100% до Читач Показати IP 23 Березня 2021 16:18
Істерична мама, корупційні звязки ... Але питання, для чого це все, коли було достатньо всипати доці нормально, і все?
123 Показати IP 23 Березня 2021 13:51
"дівчина, яка заявила про домагання тренера, займається боксом близько двох тижнів і на змагання поїхала лише вдруге" - чіво???
321 до 123 Показати IP 23 Березня 2021 15:11
Тово)Ще через два тижні Європу виграє)
45 вийшов Вася до 123 Показати IP 23 Березня 2021 16:21
Теж тре кудись записатись, тиждень похожу і нехай мене катають по Україні чи закордоном надурняк, світ побачу.
О! до 123 Показати IP 23 Березня 2021 16:21
Скоро в стольному городі Горохові стане на одну нормальну секцію менше. І це буде правильно!
111 Показати IP 23 Березня 2021 13:52
З чого створювати проблему? Взагалі не бачу. В суспільстві існує набагато більше проблем і ситуацій, дійсно проблематичних. А це якась пиль, одним словом дурня. Ніби-то адекватний чоловік, прожив більшу половину життя, позитивні відгуки про нього і тут така підстава.
Да уж до 111 Показати IP 23 Березня 2021 16:19
Так в тому то справа, що нормальну людину підставляє не пойми хто. Підставляють по "безпрєдєлу", як то кажуть.
Валерій Показати IP 23 Березня 2021 16:30
Диму без вогню не буває.....Чому тільки через пару днів після розголошення проблеми стали появлятись захисники збоченця-тренера?Нема чого бігати ввечері по кімнатах учениць.І невже інші батьки чекають поки їхню дитину згвалтує такий ось тренер?.......
До варери Показати IP 23 Березня 2021 16:39
Також ходив на бокс і пропускав всі удари в голову...тренер несе відповідальність за малолітніх спортсменів на зборах.
Павло Показати IP 23 Березня 2021 18:56
Сміхота. 56 років був нормальний, а на 57 році став "збочинцем".
Дідо до Павло Показати IP 24 Березня 2021 13:04
Вилизло нарешті. Цим старим з країн Азії вірити не можна.
Батько Показати IP 24 Березня 2021 14:13
Зразу було ясно, що дєвка винувата.
Перехожа Показати IP 24 Березня 2021 22:48
А чому всі дитину ображають?! Ніхто й словом не перекинеться що він молодій дівчині синочка заклепав?! То це як? Чому він собі однолітку 50років не знайшов для "плотських утіх" чи як діти робляться?
123 Показати IP 25 Березня 2021 09:58
в дівчіни є всі шанси зробити карьєру...але не в боксі...;) на місці батьків я би зацікавилась "хоббі" дитини, бо світить їм рано нянчіти внука...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus