USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу Бахмута загинув 28-річний волинянин Святослав Токарчук

14 Лютого 2023 14:52
11 лютого під Бахмутом під час виконання бойового внаслідок артилерійського ворожого обстрілу загинув Святослав Токарчук із села Кримне Дубечненської громади.

Про це повідомила Людмила Динюк у фейсбуці.

«Сумна звістка охопила жителів села Кримне. У бою за незалежність України загинув випускник нашої школи – Токарчук Святослав Ігорович 1994 року народження. Обірвалось молоде життя, яке тільки входило в силу та набирало обертів. Йому було тільки 28... Тепер уже назавжди», – йдеться в повідомленні.

Військовий закінчив ЗОШ І – ІІІ ст. села Кримне та навчався у Волинському державному університеті на географічному факультеті. Був призваний до лав української армії. З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, проявляючи мужність і стійкість, пішов захищати Батьківщину.

З січня 2023 року став пліч-о-пліч з побратимами на захист рідної землі під Бахмутом у складі 128 гірсько – штурмової бригади.

«У нашій пам’яті Святослав назавжди залишиться веселим, товариським, щирим та привітним. Сумують рідні, друзі, вчителі, однокласники, односельчани. Щирі співчуття та низький уклін батькам Ользі Василівні та Ігорю Антоновичу, дружині Тетяні та маленькому синочку Дмитрику, всім близьким загиблого воїна», – зазначає Людмила Динюк.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь та шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus