USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Поблизу Іваничів люди самотужки облаштували безкоштовну зону відпочинку. Фото

25 Листопада 2021 23:01
У 2019 році активісти поставили собі за мету облаштувати безкоштовну зону відпочинку у селі Долинка в Іваничівській ТГ. Сьогодні на цій території встановлено 5 альтанок та два спортивних майданчики, висаджено чимало дерев.

Небайдужі мешканці села прибирали сміття та вирізали хащі на території. Декілька альтанок встановили за сприяння народного депутата Ігоря Гузя, пише БУГ.

Місцевий активіст Олександр Панасюк розповів про ідею облаштування зони відпочинку.

«Збирались з мешканцями щосуботи, вирізали хащі, вивозили роками нагромаджене сміття (було понад 4-ох вантажних автомобілів зі сміттям). Самотужки визбирували скло, яке залягло глибоко в землі», – зазначив Олександр.
Встановивши декілька альтанок, люди самотужки облаштували волейбольне поле. Згодом тут був проведений перший турнір з волейболу.

«Була завезена земля для підготовленої території. Ми привезли піску, розмітили зону майданчика і межі поля засіяли травою», – розповів активіст.
Також за ініціативи мешканців виникла ідея облаштувати баскетбольний майданчик. За три місяці хлопці майже завершили роботу, спортивне поле залишилось ще заасфальтувати.
Окрім асфальтування, зона відпочинку потребує освітлення, вбиральні, спортивного інвентарю для діток. Задля проведення змагань для діток Іваничівського району з волейболу та баскетболу планують закупити спортивні м’ячі.

Місце відпочинку для усіх бажаючих знаходиться у селі Долинка поблизу Іваничів, воно позначене на картах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus