USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Поблизу кордону на Волині затримали браконьєра, який вбив оленя

5 Серпня 2021 13:33
Уночі прикордонники Волинського загону виявили неподалік від українсько-польського кордону чоловіка, можливо, причетного до незаконного полювання.

Про це повідомляє пресслужба загону.

Патруль відділу прикордонної служби «Амбуків» на околиці прикордонного села зупинив чоловіка, який вночі їхав на квадроциклі. Охоронці кордону помітили на транспортному засобі та одязі водія сліди, схожі на кров. Оглянувши місцевість неподалік, патруль виявив застреленого оленя.

Прикордонники повідомили працівників лісомисливського господарства та співробітників Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення. Транспортний засіб та тушку оленя передано для проведення відповідних експертиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шарій Показати IP 5 Серпня 2021 14:41
Всі мисливці - хворі люди, видати їм по тупому ножу й хай вирішують, хто з них більший збоченець
Я Показати IP 5 Серпня 2021 20:51
Чим більше пізнаю людей, тим більше подобаються вовки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus