USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Луцька авто збило дитину, дівчинка загинула

14 Грудня 2018 15:25
У селі Піддубці на «зебрі» авто на смерть збило дівчинку.

Про це у коментарі ВолиньPost повідомили у прес-службі волинських патрульних.

За її словами, дівчинка віком 9 років переходила дорогу у встановленому місці. Водій автівки Volkswagen Passat наїхав на дитину.

Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської Андрій Абрамов, дитина отримала несумісні з життям травми, медики констатували смерть на місці аварії.

Сьогодні по обіді на автодорозі в селі Піддубці Луцького району 68-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», мешканець Ківерцівського району, допустив наїзд на 9-річну місцеву жительку. Внаслідок ДТП дитина померла на місці пригоди, повідомила прес-служба поліції Волині.

За фактом летальної дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесуть відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років.

На місці трагедії працює слідчо-оперативна група. Обставини автопригоди з’ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Абвер Показати IP 14 Грудня 2018 15:29
Щирі співчуття родині загиблоі дівчтнки....
Гриць Никонюк Показати IP 14 Грудня 2018 15:32
сволоч к*нчена!
Біда Показати IP 14 Грудня 2018 17:57
Нехай Господь прийме душу янголятка, співчуття рідним. Яка дорога ціна, скільки людських життів скінчилося на цому злощасному переході, щоб владні мужі зрозуміли, що необхідно краще обладнати перехід????!!!! Яку ціну ще необхідно заплатити?!
Вік Показати IP 14 Грудня 2018 18:15
Да біда, а вчити дітей дивитись по бокам не треба!? Пішохідний не бетонна стіна машину не зупинить!
***** до Вік Показати IP 14 Грудня 2018 20:32
В ТЕБЕ ДІТИ НАВЧЕНІ?????? Яка повинна бути ШВИДКІСТЬ В НАСЕЛЕНОМУ ПУНКТІ, ЩОБ ДИТИНА ЗАГИНУЛА НА МІСЦІ?????!!!!!! При цьому діти переходили дорогу на ПІШОХОЖНОМУ ПЕРЕХОДІ !!!!!!! Два автомобілі зупинилися, щоб пропустити дітей, а ВБИВЦЯ ВИЛЕТІВ з іншої смуги!!!! В нього не виникло питання - чому ВОНИ ЗУПИНИЛИСЯ НА ПЕРЕХОДІ???? ТО КОГО ВЧИТИ??? МАВ БИ ХОТЬ КРАПЛЮ СОВІСТІ, ДІВЧИНЦІ було 9 років....
Іра Показати IP 14 Грудня 2018 21:31
Хто знає прізвище дівчинки?
Анонім до Іра Показати IP 14 Грудня 2018 21:49
Гладишевська
Чемний водій Показати IP 14 Грудня 2018 22:59
Таким водіям треба максимальні строки давати,щоб був час повчити правила дорожнього руху.Урод,
Сергій Показати IP 15 Грудня 2018 12:13
Маючи 20 річний стаж, два рази мав ДТП за участі пішоходів. Дякувати богу, потерпілі живі....Співчуваю родині загиблої, втрата болюча.....Але розумію- дорога безжалісна, ситуації різні, машин з моменту написання ПДР побільшало в рази, їх швидкість, потужність теж.....тому маю думку що нерегульованим перехід має бути відповідальністю пішохода...а там де жвавий рух, влада має ставити естакади, чи світлофори.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus