USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу села на Волині ремонтують міст

22 Вересня 2022 21:40
На Волині дорожники продовжують ремонтувати міст біля села Сокіл, роботи над яким були призупинені через війну.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.

«Цей 12-метровий міст через річку Лютиця розпочали лагодити минулоріч у ході ремонту майже 11-кілометрової ділянки автошляху Т-18-02, що пролягає між населеними пунктами Сокіл та Оленівка. Торік відновили у верхньому шарі близько 9 км дороги, ремонт цього відтинку та штучних споруд планували завершити цьогоріч, однак не вдалось це зробити через війну», – повідомили дорожники.

Зазначається, що міст поблизу села Сокіл встигли поремонтувати лише почасти. Відновили проїзну частину лівої половини мостового переходу, а права так і лишилась непроїзною.

Тому весь транспорт через міст рухається в обох напрямках лише відновленим лівим проїздом, що значно сповільнює рух та становить неаби яку загрозу безпеці руху. Тож, аби уникнути аварій, у вересні мостовики відновили ремонтні роботи.

Завершити їх планують до кінця цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus