USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поблизу залізничного вокзалу в Ковелі двоє волинян пограбували чоловіка на 7,5 тис.

8 Травня 2020 23:21
Двоє волинян у стані алкогольного сп’яніння пограбували поблизу залізничного вокзалу в Ковелі чоловіка, вкравши у нього понад сім тисяч гривень. Обоє грабіжників отримали умовне покарання на три роки.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 11 січня двоє обвинувачених, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, біля продуктового магазину поблизу перонів залізничного вокзалу в Ковелі домовилися обікрасти чоловіка. Один із них штовхнув потерпілого в спину, від чого той впав на землю. Після цього грабіжники забрали у чоловіка барсетку з грішми, банківські картки та окуляри. Загальна сума вкраденого становила 7 тисяч 493 гривні.

Обидва обвинувачені у суді повністю визнали свою вину та просили суворо їх не карати.

Натомість потерпілий звернувся до суду із заявою про розгляд кримінального провадження без його присутності, будь-яких претензій матеріального чи морального характеру до обвинувачених він не мав.

Відтак суд призначив грабіжникам покарання у виді п’яти років позбавлення волі кожному, замінивши умовним терміном на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 9 Травня 2020 11:45
яке умовно групове гоп стоп від 7 років

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus