USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Почав важко дихати і знепритомнів»: у Польщі після затримання поліцією помер українець

4 Грудня 2021 20:05
У польському місті Скерневиці одразу після затримання поліцією помер 38-річний громадянин України. Українця намагалися реанімувати, але медики констатували смерть.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Wirtualna Polska.

Зазначається, у п’ятницю ввечері, 3 грудня, українець напав на жінку на автобусній зупинці. Він вдарив її палицею і погрожував іншим людям, після чого перехожі викликали поліцію та скрутили чоловіка.

Правоохоронці, які прибули на місце події, вдягли на чоловіка наручники та збиралися забрати його до відділку. Проте менш ніж за хвилину після арешту чоловік почав важко дихати і знепритомнів. Українця намагалися реанімувати, але через годину медики констатували смерть.

В управлінні поліції в Лодзі поінформували, що буде проведено розтин, який покаже, чи перебував чоловік під впливом будь-яких заборонених речовин, зазначивши, що не застосовували до затриманого фізичну силу.

Нагадаємо, окружна прокуратура у Щецині 8 жовтня висунула звинувачення дев’ятьом особам у справі щодо смерті українця. Йдеться про чотирьох поліцейських, троє з яких уже звільнені з поліції, трьох працівників витверезника, куди доправили українця після затримання, а також лікарки, яка була тоді на чергуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 5 Грудня 2021 12:41
Ну що ж... миттєва карма. Видається, що в українців є одна магічна особливість: коли хуліганять, їздять п'яні за кермом, беруть хабарі і т.д. - не існує в світі здоровіших людей. Але варто тільки їх затримати на гарячому - відразу ці "диво-витязі" перетворюються на інвалідів. Причому, це характерно для всіх соціальних груп - від безробітних до міністрів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus