USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Почути молодь: у Луцьку розпочався форум «4YouthLutskForum»

20 Листопада 2018 16:38
Проблеми та виклики, які ставить сучасне суспільство перед молоддю, участь молодих спеціалістів у державотворчих процесах в Україні, робота молодіжних дорадчих органів у громадах — ці та інші питання обговорюватимуть сьогодні під час молодіжного форуму «4YouthLutskForum: Голос молоді. Почути, не можливо, відмовити», який розпочався у Луцьку.

Вже традиційно організаторами заходу є департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради. Учасниками форуму є представники Молодіжної ради Луцька та молодіжних організацій з інших українських міст, йдеться на сайті Луцькради.

Відкриття форуму відбулося за участі заступника міського голови Костянтина Петрочука, радника міського голови Ігоря Поліщука, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексія Веремійчика.

«Приємно, що проведення заходів молодіжного спрямування є доброю традицією нашого міста. Департамент сім’ї, молоді та спорту організовує величезну кількість заходів для молоді, проведення яких підтримує міська рада. На наступний рік для проведення таких заходів заплановано виділити понад мільйон гривень. Жодна ініціатива молодіжних організацій, що надходить до міської ради, не залишається без відповіді. Молодіжне життя у Луцьку вирує, ми працюємо у напрямку розвитку молодіжної політики, аби наше місто упевнено могло носити назву молодіжної столиці України», — зазначив Ігор Поліщук.


«Одним із пріоритетних напрямків роботи міської ради є підтримка активної молоді: вміння почути молодь, допомогти реалізувати креативні ідеї. Цьогоріч нам вдалося знайти гарне приміщення у центральній частині міста для облаштування Молодіжного центру, аби ви могли збиратися та організовувати цікаві заходи, обмінюватися думками та планами», — додав заступник міського голови Костянтин Петрочук.


Активно долучатися до панельних дискусій, отримати цікавий досвід та успішно попрацювати закликав учасників заходу директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик. «Молодь — це не лише майбутнє нашого міста, а і його сьогодення», — зазначив він.


Під час форуму разом із представниками Луцької молодіжної ради учасники попрацюють над стратегією молодіжної політики міста Луцька та ознайомляться із розвитком молодіжної політики у регіонах Республіки Польща.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus