USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Подоляк: прокремлівське медіа відверто повідомляє, що РФ офіційно хоче знищити Україну

4 Квітня 2022 21:12
У Росії панує абсолютне нерозуміння України та світу.

Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

«У РФ періодично з’являються спроби громадського обґрунтування... «ліквідації української державності». Причому в дедалі більш жорстких формулюваннях. Аж до відвертих заяв (цитата): «денацифікація України – це також її неминуча деєвропеїзація», – відзначив він.

За інформацією Подоляка, агентство внутрішнього пропагандистського користування «РИА Новости» практично відкрито оголошує офіційну позицію РФ.

Читати ще: Росія готує новий наступ на Україну. Під прицілом – зона ООС і Харків

Зокрема прокремлівське медіа відверто повідомляє, що Росія офіційно хоче знищити Україну.

«При цьому Росія офіційно ж збирається тотально геноцидити (вбивати) населення нашої країни. А додатково планує знищити нам усю інфраструктуру та перетворити країну на зруйновану та випалену пустелю...» – наголосив Подоляк.

Радник керівника ОП зауважив, що висновки щодо такої позиції РФ очевидні.

«Перше: росіяни офіційно та публічно протоколюють свої заклики до масового вбивства за етнічними, соціальними і навіть (ноу-хау) державницькими ознаками. А це вже конкретна кримінальна практика в міжнародних юрисдикціях. І для держави РФ, і для її представників...

Друге: якість аналітики, як і якість їхньої «інтелектуальної еліти» залишається нижче плінтуса. Абсолютна неадекватність. Абсолютне нерозуміння України та світу. Абсолютні ізгої. І тому підсумкова ціна для самої рф буде максимально вбивчою.

Ну і третє: поки росіяни не перестануть накручувати одне одного власним пропагандистським ідіотизмом, сидячи за сотні кілометрів від ліній фронтів і територій, де вони вже проводять масові акції винищення українців, кількість знищеної живої сили РФ та бронетехніки зростатиме в геометричній прогресії», – підкреслив Подоляк.

Як інормували, сотні людей були вбиті російською армією у містах під Києвом, які раніше були під тимчасовою окупацією ворога. Деяких людей розстрілювали просто на дорогах і покидали їхні тіла на вулицях. У багатьох були зв’язані білою стрічкою руки.

Також українські військові знайшли катівню росіян у Бучі, де окупанти знущалися і вбивали мирних жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 4 Квітня 2022 21:39
рашизм - це набагато гірше від фашизму. тому що в парашії 86% психічно хворого насєлєнія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus