USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Подробиці ДТП у Луцьку: винуватець керував авто з підробленими документами

4 Вересня 2019 16:16
Близько 18 години на вулиці Задворецькій трапилася ДТП, «Opel Vectra» зіткнувся із автомобілем «Jeep». Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав, інформує пресслужба волинської поліції.

Працівники патрульної поліції, котрі прибули на виклик, з’ясували, що 55-річний лучанин керував «Opel Vectra» у стані сп’яніння, окрім цього реєстраційні документи викликали у патрульних підозру. Правоохоронці виявили ознаки підробки бланку свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Автомобіль затримали, документи вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння співробітники патрульної поліції склали на водія адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім цього, на правопорушника склали адміністративні протоколи за ст.ст. 124 (порушення правил дорожнього, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Щодо підозрілих документів, відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus