USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подробиці ДТП за участю патрульних і трактора

24 Квітня 2018 13:47
У Любомлі трактор, навантажений деревиною, в’їхав в автомобіль патрульних поліцейських, інформує «В24».

Інцидент трапився ввечері, 23 квітня, на виїзді з міста. За словами речниці патрульних Ольги Бузулук, поліцейські побачили, що трактор не увімкнув сигнал повороту, тож вирішили розібратися у ситуації.

«Патрульні почали наздоганяти трактор. Він якраз проїхав знак Любомль. Поліцейські ззаду подавали сигнал про зупинку. Можливо, водій не побачив його, адже трактор був з причіпом», - зазначила речниця патрульних Ольга Бузулук.

Автівка патрульних обігнала трактор, її припаркували та почали зупиняти водія.

«Оскільки трактор тяжкий, він не зміг вчасно загальмувати, і зіткнувся з припаркованим авто поліції», - сказала речниця патрульних.

У службовому автомобілі поліцейських пошкоджений бампер та заднє скло. На водія трактора оформили три адмінматеріали, зокрема, за те, що не ввімкнув поворот, не зреагував вимогу про зупинку та за вчинення аварії. Тракторист має відшкодувати збитки у судовому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Свідок Показати IP 24 Квітня 2018 13:56
Бузулук як завши бреше!!! "припаркували патрульне авто і почали зупиняти))))" А на справді патрулькою різко тормознули перед трактором, який за законом фізики не міг різко зупинитись!! Але патрульні і закони фізики чи ще чогось там .. речі не сумісні!!!
Свідок до Свідок Показати IP 24 Квітня 2018 14:00
причина зупинки банальна відмазка " не увімкнув поворот"))) а насправді! -хто забув, нагадаю: КОВЕЛЬ, 29 березня , "Посадовець патрульної поліції тричі вимагав та одержував неправомірну вигоду за безперешкодне перевезення вантажними автомобілями приватного підприємця лісосировини автомобільною дорогою, що проходить територією Любомльського району."
Вах до Свідок Показати IP 24 Квітня 2018 14:57
Має бути протокол за те що підрізали і створили аварійну ситуацію...
1 Показати IP 24 Квітня 2018 13:57
Їхав торактор, нікого не трогав, дибіли перед ним стали, а трактористу ще й плати за них. Гандурасія мля...
111 Показати IP 24 Квітня 2018 13:58
Полиций все можна пидризалы трактор и на нього все звалылы молыдци мыж жывем в Украйни люды мы повынни це памятаты палиций далы дуже багато прав от воны и наглиють Украйна
до патрульної Показати IP 24 Квітня 2018 15:42
Питання до патрульної поліції, хто створив аварійну ситуацію? в результі якої сталася ДПТ. До патруля багато питань по не професійних діях що могли спричинити тяжкі наслідки а саме тілесні ушкодження та смерть як патрульних так і водія трактора. За це карати треба патрульних. Ви хлопчики і дівчатка не ковбої в Техасі якими Вас хоче показати Аваков, Ви громадяни України. За тракториста не пишу там і так все зрозуміло буде чи є кримінал.
1111 Показати IP 24 Квітня 2018 15:45
Як тільки в Любомлі, так поліція права в усьому. Підрізали... Та гнати їх треба з поліції. Проїдають дармоїди бютжет. В даному випадку більше способів зупинити трактор немає? ДИБІЛИ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus