USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Подробиці нічного пограбування офісу КП «Луцькреклама»

24 Січня 2018 10:31
В ніч на 24 січня в приміщення, яке орендує КП «Луцькреклама», вдерлися невідомі. На щастя, нічого з цінних речей злодії не вкрали.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

З його слів, зловмисники потрапили всередину через вікно – від проникнення не врятували навіть металеві ґрати.

«В бухгалтерії шукали гроші. Намагались відкрити два сейфи, один з них все таки зламали. Але нічого не забрали, печатки та комп’ютерна техніка - все на місці», - зазначає Олександр Ковальський.

Зі слів директора, це не перше пограбування їхнього офісу. 3 роки тому до приміщення, що на вулиці Богдана Хмельницького, 17 теж вдирались грабіжники. Тоді їм вдалося винести лише особистий ноутбук, який належить Олександру Ковальському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus