USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проект реконструкції зоопарку очолив директор КП «Луцькреклама»

11 Березня 2014 16:45
Затвердили нового керівника проекту реконструкції Луцького зоопарку. Ним став директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 11 березня.

Нагадаємо, минулого місяця стало відомо, що Василь Байцим, який донедавна очолював проект, звільнився за власним бажанням.

На посаду керівника проекту оголосили конкурс. Як повідомили в управлінні міжнародного співробітництва та проектної діяльності міськради, було 2 претенденти на працевлаштування. Конкурс виграв директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський. До роботи, запевняють, він приступає з моменту його затвердження міськвиконкомом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
сусід Показати IP 11 Березня 2014 16:52
Ой, який досвідчений керовнік!!! П****ц зоопарку зовсім....
правда. Показати IP 11 Березня 2014 18:52
Проср***ли вы свой зоопарк.хохлизм и бизнес не совместимы а еще полищуцкая жаба.сколько спорт школ построила НЕЗАЛЕЖНА ВУКРАИНА...0 сколько закрыла....почти все....где взять партиотов где ростить...в Сибири.....или Берабеджане.Где климчук с**ка сбежавшая...Романюк п***дар почему молчит...или руки трусятся от водки.Сколько еще нам нужно ума..что бы танки стояли под Луцком тогда начнем мыслить.Почему гусь п***здусь не в армии и данильчук пид***раст не в пехоте под Херсоном...нах***й такую власть.
і---- Показати IP 11 Березня 2014 22:13
і чого це мені не смішно? Хоч розкажіть, де інформаці про конкурс була? Зарплату буде ділити з Байцимом? А той уже намилився на місце Пустовіта?
ойойойой Показати IP 12 Березня 2014 12:49
Бідні тваринки .....,як кормили люди так і будуть ........ Зоопар позорище для міста .......і знущання над тваринками ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus