USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Викрадачі поліцейського Lexus мали фальшиві посвідчення міліції

20 Серпня 2017 15:03
Двох викрадачів службового Lexus заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича затримали під час спроби перевезти авто в інший район.

Про це повідомили в Нацполіції Київської області.

«Для знешкодження учасників бандугрупування, які нещодавно викрали поліцейське авто Нацполіції, співробітники Управління карного розшуку поліції Київщини та Департамент карного розшуку Національної поліції України провели комплекс оперативно-розшукових заходів. Встановили засідки та під час спроби перегнати транспортний засіб із Обухівського району затримали двох раніше судимих киян - 35 та 36 років. Дізнавшись про затримання своїх спільників, троє організаторів - жителі столиці 27, 29 та 38 років - намагалися втекти. Було введено план «Перехоплення» та злагодженими діями, за сприяння спецпризначенців Житомирської поліції, їх затримано.

У підозрюваних вилучено підроблені посвідчення співробітників органів виконавчої влади, міліції та пристрої для сканування та деблокуваня автосигналізацій. Злочинці переховували поліцейське авто в житловому кооперативі с. Підгірці Обухівського району. Спеціалізувалися на викраденні елітних автомобілів у Києві та області. Встановлено, що два тижні тому у м. Ірпінь вони викрали ще один транспортний засіб Honda CR-V», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці продовжують обшуки.

За словами речника Нацполіції Київської області Миколи Жуковича, викрадачі не знали, кому належить Lexus.

«Коли ми їх допитували, вони навіть не мали поняття, що цей автомобіль може бути службовим у Нацполіції. Вони просто виконували замовлення», - зазначив Жукович.

Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

11 серпня у Києві з-під будинку викрали службовий Lexus GX глави патрульної поліції Олександра Фацевича, який є уродженцем Луцька. 20 серпня у Нацполіції повідомили про затримання викрадачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 20 Серпня 2017 15:08
А хто знає шо то за автівка такая Лехсус? Бо вперше про таку марку чую. То української зборки? То машина з дешевих чи дорогих той Лехсус?
Олександр Показати IP 20 Серпня 2017 15:22
А навіщо Фацевичу службовий лексус, деу ланос йому дати.
777 Показати IP 20 Серпня 2017 19:19
Оце злодії пішли, крали під заказ авто преміум класу і не знали чий, брали на абум. Це ж не Жигулі, а Лексус ще й "Фацика". Коли піднявся сморід про викрадення авто, вирішили перегнати. Не смішіть... Бред. Такого навіть в дешевому американському бойовику не побачиш...
Вася Показати IP 21 Серпня 2017 08:58
фейк!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus