USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Подробиці затримання жінки, що знімала з дітей сережки у Луцьку

19 Вересня 2018 16:57
Жінку, яка обманом змушувала школярок віддавати їй сережки, затримали у Луцьку в школі №21.

О 8 годині до заступниці директора школи підійшла учениця першого класу і повідомила, що невідома жінка хотіла зняти з неї сережки, – йдеться у сюжеті UA:Волинь.

Нагадаємо, зловмисниця 17 вересня обманом зняла сережки з учениці школи №17. Також 16 вересня їй вдалося ошукати двох дівчаток, які навчаються у школі №10.

«Ми зразу перекрили вхід і контролювали вихід дорослих, бо це було з 8 до 8:30, це наплив батьків та дітей. Ми зразу впізнали цю жінку, по опису дитини. Ми затримали її. Вона просто зайшла в школу. Спочатку вона говорила, що зайшла до знайомої, потім – що вона прийшла в туалет, і вона нічого не робила, але вона відразу сказала, що у дитинки сережка розстебнута і вона хотіла їй допомогти», – повідомила заступник директора Луцької гімназії №21 Оксана Мартинюк.

До гімназії №21 з дозволу батьків привезли учениць з 10-ї та 17-ї шкіл, які впізнали жінку та підтвердили, що саме вона напередодні зняла з них сережки.

За інформацією правоохоронців, під час затримання у підозрюваної знайшли чеки з ломбардів, медикаменти і шприци.

«По прибуттю в ЗОШ №21, що в місті Луцьку на вулиці Кравчука, затримали особу, яка, ймовірно, причетна до події, яка відбулася сьогодні ж на території цієї школи. В подальшому проводитимуть слідчі дії з метою встановлення причетності даної особи та підтвердження даного факту», – заявив слідчий Луцького відділу поліції Антон Дацишин.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus