USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Миколаївщині вихователька дитсадка заклеювала дітям роти скотчем

4 Жовтня 2019 14:59
У Первомайську вихователька дитсадка знущалася з дітей, заклеюючи їм роти липкою стрічкою, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

До управління у справах дітей Первомайської міської ради надійшло колективне звернення від батьків вихованців старшої групи одного з дошкільних навчальних закладів про те, що 30-річна працівниця дитсадка знущається над дітьми.

Про це батькам розповіли діти, поскаржившись на те, що вихователь заклеює їм рот скотчем, коли вважає, що ті погано себе поводять. Наразі за результатами службових перевірок вихователь звільнена з посади.

Поліцейські за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 126 КК України «Побої і мордування». Санкція зазначеної статті передбачає покарання від штрафу до виправних робіт на строк до одного року. Триває розслідування, під час якого правоохоронці встановлюватимуть усі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 5 Жовтня 2019 20:56
В 17 школі працювала Мороз Марія Хомівна,яка клеііла клеєм,рот учням.Знущалася ,як хотіла. Згадую випадок,як однокласник не витримав і хотів вискочити з вікна.От така особа.Різниця одна, колись вчителям все можна було,щастя,що сьогодні ми можемо захистити своііх дітей від таких пустих, неприємних вчителів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus