USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погодили проект програми підтримки малого і середнього підприємництва у Луцьку

21 Листопада 2018 09:29
Члени виконкому погодили проект програми підтримки малого і середнього підприємництва у Луцьку на 2019-2021 роки, яка дозволить створити умови для утримання стійких позицій розвитку бізнесу, а також заохотить до розвитку власної справи.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, мета проекту програми полягає у створенні сприятливих умов для утримання стійких позицій розвитку малого і середнього бізнесу у Луцьку, забезпечення самозайнятості населення, заохочення до розвитку власної справи, підвищення конкурентоспроможності місцевого бізнесу, покращення його ресурсного та інформаційного забезпечення шляхом провадження виконавчими та державними органами всебічної та виваженої політики реалізації заходів з стимулювання, підтримки та розвитку підприємницької ініціативи.

Зазначимо, що проектом програми окреслюється 29 заходів. Щорічна потреба у фінансуванні yнизки заходів, які його потребують, складає 410 тисяч гривень, проте Реалізація більшості заходів не потребує бюджетного фінансування, адже вони здійснюватимуться їх виконавцями повною мірою в межах власних кошторисних витрат, а також ресурсного та інформаційного забезпечення.

Реалізація завдань та заходів дозволить отримати наступний ефект:

- збільшення прогнозованості та ефективності політики у сфері оподаткування, регулювання та підтримки малого і середнього підприємництва;

- підвищення конкурентоспроможності місцевого бізнесу;

- покращення ресурсного, інформаційного та кадрового забезпечення малого і середнього підприємництва у місті;

- врахування соціального аспекту в розвитку малого і середнього підприємництва;

- розвиток комунікації та збільшення рівня довіри між владою, бізнесом та громадою міста.

Варто зазначити, що проект програми розглянуть на сесії міськради, яка має його затвердити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus