USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Погоня у Луцьку. Декілька екіпажів патрульних затримували бус

12 Липня 2017 09:28
Погоня декількох екіпажів патрульної поліції за бусом трапилася вчора, 11 липня, близько 23:00 у Луцьку. Водій почав тікати в районі Старого ринку. Зупинити його вдалося на вулиці Дубнівській.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Інформацію підтвердили у прес-службі патрульної поліції.

Зокрема, як повідомила у коментарі ІА Волинські Новини тимчасовий виконувач обов'язків інспектора зі зв’язків з громадськістю Ольга Шмігель, патрульним надійшло повідомлення про порушення громадського порядку. Коли поліція приїхали на місце, інциденту вже не було, однак - водій Volkswagen Transporter потав тікати.

"Водій транспортного засобу Volkswagen Transporter не зупинився на вимогу патрульної поліції, а продовжив їхати далі. Патрульні почали переслідування правопорушника. Водія вдалося зупинити на вулиці Дубнівській, в результаті його дій постраждалих немає. Наразі склали протокол за статтею 122 Кодекс України про адміністративні правопорушення", - прокоментували у поліції.

Зі слів Ольги Шмігель, водій був тверезим, чому почав тікати - не пояснив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus