USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Поінформували, коли на Волині відновлять залізничне сполучення

17 Червня 2020 13:31
Залізничне сполучення у Волинській області відновлять у разі покращення епідеміологічної ситуації.

Про це йшлося 17 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, за останню добу на Волині зареєстровано 55 нових випадків зараження на COVID-19, найбільше – в Ковельському (11), Володимир-Волинському (10), Ратнівському (10) районах та місті Луцьку (10). Померли три особи.

Як розповіла головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, лікарі-епідеміологи щодня проводять епідемічне спостереження.

Вона нагадала, що рекомендований показник інцидентності для пом’якшення карантинних заходів, зокрема й відновлення залізничного сполучення, має становити протягом семи днів максимум 12 на 100 тисяч населення.

У разі досягнення цього показника негайно буде прийнято рішення помякшити карантинні заходи, зокрема й запустити залізничне сполучення.

Відзначимо, що зараз показник інцидентності в середньому в області становить понад 30 на 100 тисяч населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 17 Червня 2020 14:58
Пані Янко потрібно було б пояснити що то за надуманий показник інцидентності захворюванності короновірусною інфекцією на 100тис. населення ? Доводжу до її відома , що захворюваність по інших нозологіях в т.ч. і інфекційній визначається , як захворюваність даною нозологією на 100 тис. населення по розробленій , давно затведженій і перевіреній десятиріччями методиці. ( 6-й курс медінституту). По якій методиці, ким розробленій та ким затведженій проводиться розрахунок цієї " інцидентності" не зрозуміло нікому , напевне і самій Янко! Може пора цій пані давно на відпочинок? Тим більше , що не своє місце вона займає і уже давно!Може це одна із причин, що область на одном із останніх місць в Ураїні по здійсненню заходів по протидії коронавірусній інфекції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus