USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Покарали волинянина, який у Києві вбив 6-річного похресника

13 Квітня 2021 11:51
37-річного уродженця Волинської області засудили в Києві до 13 років позбавлення волі за вбивство малолітньої дитини.

Про це інформує пресслужба прокуратури Києва.

Жахливий злочин трапився 25 червня 2020 року у квартирі на вул. Шолом-Алейхема у Деснянському районі столиці.

Зловмисник перебував у квартирі в компанії кількох чоловіків та матері потерпілого хлопчика та вживав алкоголь. Згодом чоловік пішов до сусідньої кімнати, де знаходилися діти господарки - хлопчики 6 та 9 років. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік схопив молодшого та почав завдавати йому численних ударів по різних частинах тіла, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, множинних переломів, забоїв внутрішніх органів тощо.

Від ушкоджень хлопчик помер у лікарні. Його 9-річного брата вилучили з сім’ї працівники Служби у справах дітей та сім'ї Деснянської РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus