USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Покарав за п'янку: на Волині чоловік обмотав співмешканку дротом, тягнув по асфальту, а потім побив

28 Березня 2021 20:44
На Волині чоловік, обмотавши дротом п’яну співмешканку, тягнув її по асфальту. Згодом він її ще й побив, нанісши кілька ударів в голову та живіт. При цьому чоловік і сам перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це стало відомо з вироку Маневицького районного суду Волинської області.

Сталося це 13 грудня 2020 року в селі Прилісне. Волинянин знайшов свою п’яну співмешканку, з якою проживав близько десяти років, в чужому будинку. Жінка, яка була у нетверезому стані, не могла сама пересуватися. Тож чоловік вивів її на вулицю, обмотав електродротом та тягнув до свого помешкання асфальтованою дорогою. Внаслідок цього жінка отримала численні рани на шкірі.

Проте на цьому чоловік не заспокоївся. Притягнувши співмешканку додому, він захотів помститися їй за асоціальну поведінку. У літній кухні чоловік вдарив її ногою в живіт, а також наніс чотири удари кулаком в голову. При цьому він сам був п’яний. В результаті побиття потерпіла отримала важкі тілесні ушкодження, зокрема розрив сечового міхура та гематоми.

У суді обвинувачений повністю визнав свою вину, розповівши, що коли після побиття стан його співмешканки погіршився, викликали швидку, яка доправила її в лікарню.

Потерпіла, своєю чергою, не мала жодних претензій до свого співмешканця та все йому пробачила. Жінка вважала, що в інциденті є й її вина. Вона просила не призначати обвинуваченому покарання у виді реального позбавлення волі.

Суд врахував її прохання та реальний строк на п’ять років замінив трьома роками умовного терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Врач Показати IP 28 Березня 2021 21:37
Може їй хоть так дійде. Баба-пянчуга, то мерзость.
Вася до Врач Показати IP 28 Березня 2021 22:21
По перше, чоловік-п'янчуга - то не менша мерзость. По друге, якщо дибіл не розуміє що жити з алкашкою не варто в принципі - ніхто йому не допоможе. І "виховні методи" його теж до сраки. Нікого він вже не змінить (нічого там не дійде), тільки покалічить дуру і сам в тюрму піде.
Ого Показати IP 28 Березня 2021 23:12
Яке йшло-таке й здибало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus