USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Показали фрагмент бою «Інтернаціонального легіону» з російськими окупантами

6 Червня 2022 08:34
Показали кадри запеклого бою воїнів «Інтернаціонального легіону» з російськими окупантами.

Відео з’явилося в Telegram-каналі «Ні війні».

На кадрах видно злагоджену піхотинську атаку грузинських добровольців. Війну від першої особи зняв один із воїнів.

«Фрагмент бою грузинських добровольців, які воюють у «Іноземному легіоні», – йдеться у повідомленні.

Раніше очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай раніше підтвердив, що в область на допомогу українським військовим прибули бійці «Інтернаціонального легіону». За його інформацією, добровольці, які воюють на боці України, прибули у Сєвєродонецьк.
Пізніше терорист Ігор Стрілков-Гіркін заявив, що бійці «Інтернаціонального легіону» контратакують окупантів у Сєвєродонецьку. Російські підрозділи змушені відступати.

«Інтернаціональний легіон» Збройних сил України створили наприкінці лютого за ініціативи президента Володимира Зеленського.

У ньому служать добровольці з 52 країн. Найбільше легіонерів – з США й Великої Британії. Іноземці разом з українськими захисниками звільняли Київщину від окупантів з Російської Федерації. Зараз на рівні з іншими підрозділами продовжують захищати Україну від російського вторгнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus