USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Показали, як будують дорогу з Шацька на Світязь. Фото

23 Березня 2020 17:37
У Шацьку триває будівництво першої черги дороги сполученням Шацьк-Світязь-Залісся-Грабове.

Світлини будівельних робіт опублікували у соцмережі, пише Кордон.

Загальна вартість робіт становить 11,34 мільйона гривень.

В першу чергу будівництва заплановано поставити очисні споруди включно з сепаратором, встановити металеву огорожу (108 м), зробити дорожнє покриття: бруківка – 305 м² ; асфальтобетон – 1200 м² ; підсилення асфальтобетонного покриття –3675 м²; пішохідна та велодоріжка з бруківки – 2575 м².
Встановлять 43 дорожніх знаки, зроблять дорожню розмітку, встановлять 124 обмежувачі, 32 опори зовнішнього освітлення та 57 світильників та озеленять територію.

Як розповів Район.Шацьк заступник генерального директора ТОВ «Вельт-Капітал» Богдан Москаль (будівельної фірми, яка виконує роботи), замовником проєкту будівництва є департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації.

«Це – лише перша черга будівельних робіт. Загальна довжина дороги, яку будемо капітально ремонтувати, становить 600 метрів. Надалі планується друга і третя черга капітального будівництва дороги аж до Набережної в селі Світязь», – зазначив Богдан Москаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Полішук Показати IP 23 Березня 2020 18:51
Вода у Світязі впала, то мо розглянути можливість будівництва дороги на острів ?
Баба Ганя Показати IP 23 Березня 2020 19:17
А карантину для них немає??!! Озеру вже точно хана!
Нептун Показати IP 23 Березня 2020 19:57
Та як дороги не робити, коли депутати різних мастей, обласні чинуш,і прокурорчики з фіскалами, митники, купці периферійного штибу і місцеві під шумок набудували на берегах бунгало, фазенд і ресторанів. Доїжджати якось же треба ! Але податків з нерухомості платити не хочуть , дурку включають - зажадали дорогу за бюджетні гроші збудувати. Їх навіть приклад з базами Азарова і Калетника нічого не вчить ! Всохне Світязь і стане з тих маєтків свого роду чорнобильська зона. А та дорога хоч корінним поліщукам зостанеться.
елосипед Показати IP 23 Березня 2020 21:41
щось вузьке зі сторони дорожнього полотна напевно велодоріжка по якій будуть шугувати ровери в двох напрямках. пішоходам виходить або під колеса роверів або на проїжджу частину під колеса авто або боцюн буде носити. З кожної сторони полотна має бути нормальний тротуар як сі належить курортному населеному пункту. Навчилися втирати та дерибанити, заспівали про однобоку велодоріжку і всі автоматом мають стати лохами?
Скрипучий Ровер Показати IP 24 Березня 2020 07:09
Та велодорога , що ся будується, буде служити крикунам "гаряча кукурудза, пончики, риба". Тепер мають кричати голосніше, конкуренція буде швидше добиратися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus