USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Показали, як виглядає центральний басейн у Луцьку після трьох років ремонту

10 Серпня 2020 16:59
Будівля дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання у Луцьку багато років була у незадовільному стані. Три роки тому тут нарешті розпочалися перші ремонтні роботи.

Незабаром центральний басейн, як його звикли називати, зміниться, адже тут нині добігають кінця ремонтні роботи над фасадом та буде замінено вікна, повідомляє Луцька міська рада.

Енергозберігаючі заходи впроваджуються у рамках спільного проєкту Луцької міської ради та НЕФКО.
Ознайомитися з процесом робіт прийшли заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий.
Ігор Поліщук наголосив: «За три роки нам вдалося оновити центральний басейн. У 2017 році ми проаналізували фінансовий стан комунального закладу. Виявилося, що у 2016 році було залучено лише 300 тисяч гривень спецкоштів. Це зовсім небагато. У 2019 році вдалося залучити 2,3 мільйона гривень спецкоштів. Фінансовий стан за три роки покращився у сім разів. Кошти спецфонду використовуються на придбання форм для дітей, поїздок на змагання, оздоровлення діток, ремонтних робіт у басейні. За три роки нам вдалося зробити вхідну групу, відремонтувати та утеплити дах, санвузли і душові кабіни, відновити спортзал тощо. Басейн суттєво оновився. Нині завершується капітальний ремонт фасаду. Відремонтовано і утеплено дах над малою чашею басейну, буде зроблена підсвітка фасаду та замінено великі вікна, де основна чаша басейну».
За словами радника міського голови, такі кардинальні зміни, окрім естетичної складової, адже басейн знаходиться на одному з центральних проспектів, дасть і економічний ефект. «Ми у 2017 році також поставили теплові насоси. І враховуючи усі енергозберігаючі заходи, які ми зробили за три роки, нам вдасться зекономити 60-70 відсотків коштів на енергоносії у порівнянні з 2016 роком», - додав він.
Завдяки усім оновленням, яких вдалося здійснити за три роки, дітям та працівникам буде комфортніше займатися і працювати, адже у басейні завжди було прохолодно. Нині ситуація кардинально зміниться.

Ігор Поліщук висловив сподівання, що якомога більше дітей відвідуватиме заклад і займатиметься плаванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 10 Серпня 2020 17:17
і всі без масок, а де муніціпали, щоб виписати протоколи за порушення карантину
додік Показати IP 10 Серпня 2020 17:20
Ну, і як він "виглядає"?
ха Показати IP 10 Серпня 2020 17:58
з 5 фото - 3 люди, а 2 - басейн. Мова про басейн?
Катерина Показати IP 10 Серпня 2020 19:16
Коли вже почнуть робити стильні фасади....Що за голубий колір до бордового даху!!!! Нема смаку, нема поняття!
Спостережливий до Ка Показати IP 10 Серпня 2020 20:15
Якщо не добавлять до цього жахливого голубого( радянського) кольору інший жовтий та перехідний колір .... буде колір під"їзду в совковий час , ше страшніше буде в дощ чи сніг, унилооо
Спостережливий до Ка Показати IP 10 Серпня 2020 20:22
Якщо не добавлять до цього жахливого голубого( радянського) кольору інший жовтий та перехідний колір .... буде колір під"їзду в совковий час , ше страшніше буде в дощ чи сніг, унилооо
кірпіч Показати IP 10 Серпня 2020 21:24
що то за оборванці в тапцях ремонт роблять, яка може бути якість в тих майстрів
ха Показати IP 11 Серпня 2020 10:47
той "оборванець" сімю свою кормить а не в коментах фігню пише

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus