USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку військових набирають у резерв

16 Вересня 2014 16:47
Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат оголошує набір на службу у військовому резерві, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Резервісти - громадяни, які виконують військовий обов'язок шляхом проходження служби у військовому резерві.

Служба у військовому резерві встановлюється з метою планомірної підготовки громадян України для комплектування особовим складом Збройних Сил України та інших військових формувань на особливий період, шляхом здобуття або вдосконалення військово-облікової спеціальності, набуття практичних навичок і умінь під час її проходження.

На службу у військовому резерві приймаються громадяни:

- які пройшли професійно-психологічний відбір, перевірку рівня фізичної підготовки та визнані придатними до служби у військовому резерві за станом здоров'я:

- громадяни, які не мають військових звань, з відповідною освітою, віком від 18 до 40 років - на службу у військовому резерві на посадах рядового складу;

- військовозобов'язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою, віком від 18 до 40 років - на службу у військовому резерві на посадах рядового складу, сержантського і старшинського складу;

- офіцери запасу, які не досягли граничного віку перебування в запасі другого розряду, - на службу у військовому резерві на посадах офіцерського складу.

Резервісти за час служби у військовому резерві отримують грошові виплати із розрахунку двох мінімальних заробітних плат на місяць, за рахунок коштів, передбачених у Державному бюджеті України на утримання Міністерства оборони України.

На військову службу в резерві приймаються призовники придатні за станом здоров’я і військова служба в резерві рахується як: 3 роки служби у військовому резерві за 1 рік строкової військової служби.

Контактна інформація за телефоном: (0332) 75-14-31,

095-425-10-92, 050-715-79-63
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus