USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Mercedes в'їхав у магазин у Луцьку: показали момент ДТП

25 Січня 2021 20:40
Вчора, близько 20-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що автомобіль Mercedes-Benz в’їхав у фасад магазину на проспекті Волі. Керманич та пасажири, ймовірно, перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

Відео моменту автопригоди опублікували на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

Патрульні прибули за вказаною адресою та встановили, що 25-річний водій, який керував Mercedes-Benz, не впорався з керуванням, здійснив наїзд на приміщення магазину та намагався покинути місце ДТП, але його затримали працівники Національної гвардії України.

Під час спілкування з керманичем, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак він відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Також під час перевірки у водія виявили предмет, схожий на пістолет.

На кермувальника патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст.122-4 (Залишення місця ДТП), ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила документи для перевірки) КУпАП.

Під час складання адміністративних матеріалів до патрульних підійшов 38-річний знайомий порушника, розпочав конфлікт з приводу затримання, шарпав поліцейських за формений одяг, заважав працювати, вживав нецензурну лексику. Патрульний застосував спецзасіб споряджений речовинами сльозогінної та дратівної дії, після чого чоловік завдав патрульному удар в ділянку голови, чим спричинив тілесні ушкодження. Інспектор звернувся до лікарні. Діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій волосистої частини голови.

Правопорушника поліцейські затримали. Йому оголосили про підозру. Наразі за цим фактом внесли відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 25 Січня 2021 20:56
Та це ж якийсь луцький флешмоб у двадцятирічних водіїв: щотижня якийсь автомрбіль має в'їхати у магазин!
Сталін Показати IP 25 Січня 2021 21:32
Знайомого пристрелити тре було...випадково..
Сусідський Петро Показати IP 26 Січня 2021 00:51
Патрульний застосував спецзасіб споряджений речовинами сльозогінної та дратівної дії, після чого чоловік завдав патрульному удар в ділянку голови, чим спричинив тілесні ушкодження. Звісно ж, здоров'я поліцейському, але ж речення у цьому тексті все пояснює... Дратівні дії то не жарт...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus