USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

38-річний лучанин побив патрульного: поліцейський у лікарні з травмами голови

25 Січня 2021 10:38
У Луцьку 38-річний місцевий мешканець завдав тілесні ушкодження патрульному поліцейському під час виконання ним службових обов’язків. Співробітника поліції із травмами голови госпіталізували до лікарні. Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Подія трапилася вчора близько 22:00 години, інформує пресслужба поліції Волині.

Співробітники патрульної поліції у Волинській області прибули на місце дорожньо-транспортної пригоди без травмованих, що трапилася у обласному центрі. Під час оформлення матеріалів у водія, який скоїв автопригоду, поліцейські виявили предмет схожий на пістолет. На місце викликали слідчо-оперативну групу для проведення огляду місця події та вилучення виявленого предмета. Під час цього у роботу поліцейських втрутився знайомий правопорушника – 38-річний лучанин. Чоловік поводив себе агресивно, заважав роботі правоохоронців, після чого завдав удар в область обличчя одному із патрульних поліцейських.

Співробітника поліції госпіталізували із травмами голови до лікарні. Правопорушника затримали. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 25 Січня 2021 11:17
Та проводьте якісь заняття з рукопашного бою з тими поліцейськими...
Ага ага до Всезнайко Показати IP 25 Січня 2021 11:44
Да?!? А коли поліцейський заламає якось мамкіного авторітєта, то його мамочка із кучою захисників будуть поліцейського тягати по судах... А ми всі дружно так накинемося на того поляціянта, який посмів тронути стокілограмову 23х річну дитинку, яка була ще й під амфіком.
абвг до Всезнайко Показати IP 25 Січня 2021 12:04
Просто туди беруть всіх підряд, бо нормальні йти не хочуть.
лучанин Показати IP 25 Січня 2021 12:41
В поліцію понабирали дворову шпану,яка зростом 1,20метра разом з шапкою і вагою,як півень,то який з нього може бути захисник правопорядку? Оказується,що він був не сам і не могли дати ради,якомусь баризі.Якби таке сталось в Америці,вже б відспівали "героя".Але наш гуманізм закладений в законодавстві так,щоб поліцейських били,калічили і вбивали,але тільки не поліцейський.Яка держава,така й громада.
Автор до лучанин Показати IP 26 Січня 2021 13:05
А покажи приклад геройства?
Людина Показати IP 25 Січня 2021 14:20
Ви так всі гнівно пишите, буцімто це погано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus