USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Показали наслідки прильотів по Сарнах: пошкоджено близько 30 цивільних об’єктів

29 Серпня 2022 12:42
На Рівненщині правоохоронці збирають докази воєнного злочину після ракетного удару, якого завдали рашисти ввечері 28 серпня.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Нагадаємо, 28 серпня ракети влучили в об’єкт військової інфраструктури в райцентрі Сарни. На місці події працювало керівництво області, поліцейські та вибухотехніки, працівники СБУ та прокуратури.

Сьогодні фахівці вибухотехнічної служби продовжують обстежувати місце ракетного обстрілу.

Попередньо встановлено, що збройні сили російської федерації випустили ракети типу Х-101 із літаків ТУ-22.

Пошкоджень зазнали близько 30 цивільних об’єктів, в тому числі приміщення центральної районної лікарні. Також пошкоджена високовольтна лінія електропередач. Остаточна інформація уточнюється.

Читати ще: Інформація про роботу ППО на Волині не підтвердилася, – Погуляйко

Крім того, внаслідок авіаудару сталося загоряння близько гектара лісового масиву. Працівники ДСНС пожежу локалізували та ліквідували.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження, йдеться про посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Як розповів Еспресо начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, росіяни вже вдруге поцілили у військову частину.

"Маємо руйнування військової інфраструктури. Слава Богу, ніхто ні з військових, ні з цивільних не постраждав. Лише будівлі постраждали. Також постраждало 30 прилеглих будинків та районна лікарня: вибиті шибки, деінде знято дах. Сьогодні повноцінно працюємо над подоланням наслідків, відбуваються заміри, покрівлі у деяких будинках змінюємо. Фактично, це вже 12 ракетний удар по області, тому злагодженість з кожним разом краща", – прокоментував очільник Рівненської ОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus