USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поховали поруч з братом: на Волині попрощалися з військовим Олександром Юхимчуком

17 Березня 2023 15:08
16 березня у селі Щурин провели в останню дорогу Героя-захисника Олександра Васильовича Юхимчука.

Про це повідомляє Наш Край Медіа.

Старший механік-водій механізованого відділення старший солдат Олександр Юхимчук, зарахований до складу військової частини 22.03.2022р., вірний військовій присязі, 09.03.2023р. отримав смертельне поранення в результаті артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту села Гряниківка Куп’янського району Харківської області.

На подвір’ї рідної домівки воїна зібралися сотні людей: рідні, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими, представники влади, небайдужі жителі громади, які прийшли провести в останню путь загиблого Героя та вклонитися його мужності й відвазі.

У 2016 році сім’я Юхимчуків уже була оповита сумом та скорботою – тоді під час служби передчасно обірвалося життя Віктора Юхимчука.

Безжалісна смерть увірвалася в цю родину вдруге.

Чин поховання відбувся в храмі Архістратига Михаїла ПЦУ священиками УПЦ МП з участю настоятеля храму, військового капелана о. Михайла та священика з Квітневого о. Василя.

Молодий хлопець любив життя і багато хотів встигнути, проте занадто рано ворожа куля обірвала його молоде життя, не давши здійснитись мріям. Боляче усвідомлювати, що так рано обірвалось молоде життя. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду... Йому б ще жити і жити, створити сім’ю, писати вірші і пісні...

Для батьків він назавжди залишиться просто дитиною, а для друзів, односельчан, громади – Героєм, який віддав своє життя за вільне життя в Україні.

Поховали Олександра Юхимчука із військовими почестями поряд з братом.

«Немає таких слів, які б зараз могли втішити родину Героя. У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови у глибокій скорботі. Пам’ять про Олександра вічно житиме в наших серцях. Він був, є і буде справжнім сином України», – кажуть у громаді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus