USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському «Соколу» привезли тепловізор: від лучан

6 Жовтня 2014 16:44
Тепловізор, кошти на придбання якого збирали на книжкових ярмарках «Книга за життя» у Луцьку, вже купили і подарували ВМР «Сокіл» УБОЗ УМВС у Волинській області.

Про це повідомили організатори ярмарків, активісти ВОГО «Фундація розвитку громад».

Луцький активіст та благодійник Олександр Юхимчук долучився до допомоги армії та надав частину коштів на закупівлю тепловізора.



Відвозив тепловізор «Соколу» учасник протестантської церкви ЄХБ, представник «Самооборони Волині», що співпрацює з батальйоном «Буг» Святослав.

З його слів, тепловізор потрапив саме туди, куди потрібно:

«Сокіл» – штурмова група, що виконує дуже велику, небезпечну та важливу роботу. Зазвичай, працюють невеличкими групами, зазвичай, працюють вночі, тому тепловізор їм потрібен в першу чергу. Хлопці дуже вдячні за цей тепловізор, бо завдяки йому їх робота стане найбільш ефективніша».

Разом із тепловізором Святослав привіз бійцям термобілизну, теплі речі та дитячі листи.

«Ці бійці – жорсткі, сильні чоловіки, але коли вони побачили дитячі листи, їх обличчя відразу змінилися. Для них це дуже дорого. Кожна добра звістка про дім сприймається тепло, зі сльозами та посмішками» – розказує Святослав.



Громадська організація «Фундація розвитку громад» дякує усім, завдяки кому тепловізор для волинських бійців було куплено та передано. Ми продовжуємо збір коштів на потреби української армії, теплий одяг та інші необхідні речі для волинських військових в зону АТО.

Перелік необхідних речей є на сайті «Фундації розвитку громад»: http://vogofrg.org/. Отримати додаткову інформацію та приносити речі можна за адресою: Луцьк, вул Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Телефонуйте: 0673328802, 067 332 30 40.

Ви можете особисто перераховувати кошти на

р/р № 26007500045607

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових в зоні АТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus