USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Поки Порошенко був на «Ягодині», в черзі стояло 160 машин

24 Травня 2017 15:53
Під час перебування Порошенка на пункті пропуску “Ягодин” перетин кордону було призупинено.

Як повідомлялося, під час робочої поїздки на Волинь 24 травня Президент України Петро Порошенко відвідав пункт пропуску “Ягодин”, що у селі Старовойтове Любомльського району. На початку ознайомлення з роботою прикордонного пункту пропуску президент звернув увагу, що перетин кордону призупинено. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

“Ми проїхали щойно, я дивлюся у вас тут ніде не проходить оформлення. Вимагаю терміново відновити роботу, і щоб пункти працювали у звичайному режимі”, — звернувся до посадовців П. Порошенко.

Глава держави поцікавився, скільки автомобілів стояли у черзі на кордоні. Йому доповіли, що зараз з українського боку чекають на оформлення близько 160 вантажних автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прохожий. Показати IP 25 Травня 2017 19:48
Цигарки віз!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus