USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Покидьки смердючі»: Зеленський емоційно висловився про обстріл Одеси ракетами РФ

23 Квітня 2022 22:01
Президент України Володимир Зеленський сказав, що не хоче зустрічатися просто так в Туреччині, і зустріч переговорних груп залежить від бажання Володимира Путіна.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції, відповідаючи на питання про можливість продовжувати переговори в Туреччині.

Глава держави зазначив, що в української сторони немає настрою проводити зустрічі на тлі обстрілу російськими окупантами Одеси напередодні Великодня.

Президент наголосив, що по Одесі було випущено сім ракет, дві з яких вдалося збити. В результаті обстрілу загинули вісім людей, 18-20 постраждали.

«Сьогодні дитину тримісячну вбили. Війна почалася, коли цій дитині був місяць. Ви уявляєте? Що це взагалі відбувається? Покидьки смердючі! Як їх ще назвати? Інших немає слів. Просто покидьки. Потрібні предметні зустрічі. Тому що задоволення грітися на сонці з цими покидьками немає. Ні! Але ми повинні говорити, поки не закінчиться ця війна. Повинні говорити і чіплятися за кожну можливість, щоб більше тримісячні діти не вмирали. Це просто якийсь жах... Про які цінності вони говорять? Який їх «русский мир»? Який християнський світ? Середньовіччя. Просто сім ракет на Одесу! Їхню улюблену Одесу. «Одеса-мама улюблена», як вони кажуть, куди вони любили приїжджати. «У вас так смачно готують». Пожерти їм захотілося, покидькам», – сказав Зеленський.

Читати ще: Про зброю із Заходу, дії Путіна та повернення окупованих територій: Зеленський зустрівся з журналістами в метрополітені

Зеленський сказав, що не хоче зустрічатися просто так в Туреччині ні з ким і чекає рішення Путіна.
Нагадаємо, сьогодні в Одесі внаслідок ракетного удару пошкоджено об’єкти інфраструктури, також пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, в якому почалася пожежа, вибито скло. Раніше повідомлялося про шість загиблих і 18 поранених.

Як повідомили в повітряному командуванні «Північ», вони були запущені літаками стратегічної авіації Ту-95 в Росії із акваторії Каспійського моря.

Українськими захисниками знищено дві ворожі крилаті ракети та 2 БПЛА оперативно-тактичного рівня, які ймовірно здійснювали корекцію польоту крилатих ракет.

Уламки однієї з ракет потрапили в місцеве кладовище, в результаті чого була поранена жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 24 Квітня 2022 09:24
Нападай на них... хай відчують мразі те ж саме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus