USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Покинуті авто і продаж сурогату: на що скаржаться лучани

22 Листопада 2021 07:20
Жителі Луцька звертають увагу на проблеми міста, як-от залишені транспортні засоби, відсутність зливової каналізації, вибоїни на дорогах, порушення правил дорожнього руху, торгівля сурогатним алкоголем тощо.

Як зазначив на платформі «Відкрите місто» Андрій Луговський, на зупинці громадського транспорту «Районні електромережі», що наприкінці вулиці Львівської, відсутня зливова каналізація.

«У результаті проїжджа частина біля зупинки та початок пішохідного переходу опиняються у воді, а висадка пасажирів здійснюється в калюжу. Дорогу перейти можна лише через калюжу, – зазначив чоловік. – Прошу облаштувати зливову каналізацію для безпеки пасажирів та водіїв».

Натомість Олена зауважила, що на вулиці Мамсурова, 6, біля третього під’їзду, утворилася яма.

«У серпні 2020 року тут проводили роботи з підключення каналізації. Біля каналізаційного люка знову утворилася яма. Просимо вжити заходів для усунення цієї проблеми», – написала вона.
Своєю чергою, Дмитро Безіменко поскаржився на неналежну роботу ЖКП №3, зокрема на відсутність прибирання під’їзду на вулиці Ковельській, 6а.

«ЖКП №3, розташоване на вулиці Винниченка, 69, не надає послуги, які я та інші мешканці оплачуємо. Прибирання під’їзду не відбувалося більше ніж 20 днів. Останнє сухе прибирання було помічено ще в жовтні, а зараз уже середина листопада. Хоч раз на тиждень мають робити вологе прибирання», – наголосив лучанин.

Інші користувачі платформи «Відкрите місто» звернули увагу на залишені автомобілі на вулицях Драгоманова, 11 та Сенаторки Левчанівської, 4. Поблизу Аптеки-музею вже більш як вісім місяців без будь-яких ознак використання перебуває автомобіль Ford Focus на транзитних номерах, а поблизу військового госпіталю на проїжджій частині понад пів року розміщено автомобіль ВАЗ червоного кольору.

Окрім того, лучани поскаржилися на значну вибоїну при в’їзді на перехрестя з круговим рухом на вулиці Стрілецькій, 12, яку «майже неможливо оминути» через близькість зупинки громадського транспорту, невідновлений благоустрій після виконання земляних робіт на вулиці Арцеулова, 9, 63, аварійні ситуації на проспекті Президента Грушевського, 1, які виникають через сусідство зони для стоянки транспортних засобів і пішохідного переходу, внаслідок чого припарковані автомобілі утруднюють видимість пішоходів, що рухаються пішохідним переходом.

Неавторизований користувач повідомив про продаж сурогату на вулиці Конякіна, 39. За його словами, незаконну торгівлю сурогатним алкоголем здійснюють у кіоску з цигарками на території автостанції №1.

Читати ще: Як у Луцьку боротимуться з наливайками, яких кришують. Реакція мера

«Поблизу кільця біля ринку «Північний», як їхати вулицею Гордіюк, справа дозволяється стоянка транспортних засобів уздовж тротуару, про що свідчать відповідні знаки. Проте відвідувачі ринку та підприємці ігнорують цю вимогу, внаслідок чого на цій ділянці часто трапляються аварійні ситуації. Також неможливо проїхати правою смугою на проспект Соборності, оскільки припарковані авто порушують правила дорожнього руху», – інформував про ще одну проблему містянин.

Усі повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Головне фото – ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ангст Показати IP 22 Листопада 2021 11:36
На Ветеранів біля поліклініки теж, щоб побачити чи є машина, то потрібно на середину дороги виїхати, бо автівки припарковані з порушенням правил біля повороту. А біля четвертої школи зранку взагалі жах, проїхати неможливо, бо щоб висадити дітей стають де попало, деякі прям на переході дітей висаджують, але чомусь ні поліція, ні муніципали цього не бачать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus