USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліцейські «фантоми» за перші півтори доби чергування зафіксували 990 випадків перевищення швидкості

26 Січня 2022 22:37
За першу добу чергування поліцейські автомобілі-«фантоми» зафіксували 990 порушень.

Про це повідомляє на своїй сторінці Патрульна поліція.

«Відучора патрульні «фантоми» зафіксували порушення швидкісного режиму. Інформація надійшла на обробку до центру автофіксації для винесення постанов про адміністративне правопорушення. Наразі це 990 адмінпостанов», – заявили в поліції.

Запуск «фантомів» без розпізнавальних знаків у МВС анонсували ще у вересні минулого року. Тоді їх називали пересувними комплексами автофіксації. Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський казав, що вони не зупинятимуть водіїв, а лише фіксуватимуть порушення.

Пізніше міністр заявив, що завдання таких автомобілів запобігти правопорушенню і можливим негативним наслідкам на дорозі. Вони фіксуватимуть багато обʼєктів одночасно, а система передаватиме інформацію до центру, щоб порушник оперативно отримав штраф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олесь Показати IP 26 Січня 2022 23:20
Один день пройшов і уже один фантом відбили . Поприходять людім добрі мандати про швидкість а копам зірочки на плечі . ( бий свого щоб чужі боялися ) я говорю не про дибілів за рулем а за людей які попалися бо неповезло.
Народна прокуратура до Олесь Показати IP 27 Січня 2022 11:55
Не повезло що? Ухилитись від відповідальності за порушення правил руху? Може, порушувати не потрібно?
скептик до Народна прокуратура Показати IP 27 Січня 2022 15:03
от ти завжди такий правильний і все робиш по-закону ? питання в тому , що шерстять як завжди дрібну рибку, а груба поклала на них з прибором. а ще є каста недоторканих яким під козирьок віддають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus