USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Поліція назвала п'ять виконавців вбивства Павла Шеремета. Відео

12 Грудня 2019 18:12
Поліція підозрює у виконанні вбивства журналіста Павла Шеремета п’ятьох осіб.

Про це на терміновому брифінгу повідомив заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль.

«Проведеними слідчо-розшуковими заходами і подальшим документуванням членів групи вдається чітко відокремити тих осіб, які об’єктивно підозрюються нами у виконанні вбивства Павла Шеремета. Це – Яна Дугарь, Юлія Кузьменко, Андрій Антоненко та подружжя Грищенків», – заявив він.

Вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета заклала Кузьменко Юлія.

«Особа жіночої статі, яка закладала вибухівку – Кузьменко Юлія», – наголосив генерал Коваль.

«Працює дитячим хірургом в Охматдиті. В останні роки стала власником будинку та декількох автомобілів», – наголосив генерал.

Юлія Кузьменко – відомий волонтер, військовий медик, дитячий лікар-кардіолог. За інформацією з її сторінки в соцмережі, з 2003 року вона працює в Науково-практичному центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ – завідує відділенням Рентгеноангіографії і ендоваскулярної хірургії. До цього – з 2002-го по 2006 рік – була лікарем в Інституті Амосова.

У 2016 році Кузьменко отримала президентську нагороду За гуманітарну участь в антитерористичній операції і волонтерську премію євромайдан SOS-2016.

12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що поліція затримала фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Відомий журналіст і один з керівників Української правди Павло Шеремет був убитий в Києві 20 липня 2016 року. Поліція кваліфікувала загибель журналіста як умисне вбивство.

Основними версіями щодо причини злочину було названо професійну діяльність, а також неприязні стосунки та участь російських спецслужб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Признание Показати IP 12 Грудня 2019 18:59
Regina probation - царица доказательств. А щось ніхто не признався. А найголовніше знайти замовника! Отже, традиційно спишуть на якогось покійного : чи Окуєву, Білого?
? до Признание Показати IP 12 Грудня 2019 20:05
На злочинну групу, - Бандера, Порошенко, Сашко Білий.
ФАНАТИ Показати IP 12 Грудня 2019 20:09
КАНТОРА +
? Показати IP 12 Грудня 2019 20:18
Париж, домовленості по донбасу, відволікаючий інформвзрив, КАНАЗ ЗВЄЗДА В УКРАЇНІ ... випадково ?
Ха ха ха Показати IP 12 Грудня 2019 20:41
Білі нитки шиті білими нитками. Все для дискредитації патріотів, націоналістів, бійців АТО, всіх думаючих і здравих сил в державі ...
Носатий дядько Показати IP 13 Грудня 2019 11:47
Ніколи не вірте поліцейським. НІКОЛИ.
Павлик Морозов Показати IP 13 Грудня 2019 14:19
Особливо коли громадянин судимий сім разів за скоєння тяжких злочинів, а за рішенням суду визнаний особливо небезпечним рецидивістом і відсидів в колоніях понад 20 років. Коли запитали маму даного рецидивіста: "де ваш син", - мама відповіла, що не знає. Далі запитали: "а чи знає мамо, що ваш син сім разів був засуджений та більше 20 років відбув покарання", - жінка відповіла, що мій син не винний його підставили. І так сім разів все підставляють та підставляють. Бред. Так і ви пишите, ніколи не вірити.
Андрій Показати IP 13 Грудня 2019 15:28
А тим часом захіст Яни Дугарь ,вщент розбив обвинувачення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus